Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Παράταση υποβολής αιτήσεων στο ΠΜΣ «Πρόγραμμα MBA- Μaster in Business Administration» του Πανεπιστημίου Κύπρου

Η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ και για έναρξη το Χειμερινό Εξάμηνο 2019/2020, παρατείνεται μέχρι τις 15.08.2019.

Το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου προσφέρει μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία και αποτελεί αδιαμφισβήτητα καταλύτη αλλαγών ζωής για τους φοιτητές του. Με έδρα του τη Λευκωσία, το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου προσφέρει την ευκαιρία της κατανόησης του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου και καταρτίζει στελέχη ικανά να διαχειρίζονται και να συντονίζουν αποτελεσματικά καίρια στρατηγικά θέματα που απασχολούν τους οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα της οικονομίας.

Στο Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου θα ενταχθείτε σε μία κοινότητα της οποίας τα μέλη προέρχονται από διαφορετικές κατευθύνσεις σπουδών και πεδία  σταδιοδρομίας, κατέχουν εξαιρετικές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές επιδόσεις, διαγράφουν μια υποσχόμενη σταδιοδρομία, και αναπτύσσουν μεταξύ τους συνεργασία, έτσι ώστε να επιτυγχάνουν πάντα τους στόχους τους. Στο Πρόγραμμα αυτό θα επωφεληθείτε από την ενεργή συμμετοχή σας στη διαδικασία της μάθησης μέσω της εποικοδομητικά κριτικής σκέψης, των διαδραστικών συζητήσεων και των αναλύσεων πρακτικών εφαρμογών στον χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες για την παράταση της αίτησής σας, μπορείτε να δείτε εδώ τη σχετική προκήρυξη ή να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα του προγράμματος, εδώ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο