Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διαδικτυακή Έκθεση Αμερικανικών Πανεπιστημίων 2020 από το Ίδρυμα Fulbright

Το Ίδρυμα Fulbright στην Ελλάδα ανακοινώνει τη Διαδικτυακή Έκθεση Αμερικανικών Πανεπιστημίων 2020 που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 μεταξύ 6:00 - 9:00 μ.μ.

Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα μέσω αυτής της ιστοσελίδας να:

- Μελετήσουν προφίλ και βίντεο των συμμετεχόντων κολλεγίων και πανεπιστημίων των Η.Π.Α.
- Παρακολουθήσουν σύντομες παρουσιάσεις αμερικανικών ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης και να κάνουν ερωτήσεις στους αντιπροσώπους των ιδρυμάτων αυτών
- Επισκεφθούν όσα ιδρύματα επιθυμούν στη διάρκεια της εκδήλωσης

Ποιους αφορά η Έκθεση;
Μαθητές, φοιτητές, γονείς, ακαδημαϊκούς συμβούλους, εκπαιδευτικούς και γενικότερα όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στις Η.Π.Α.

Δομή της Έκθεσης
Κολλέγια και πανεπιστήμια των Η.Π.Α.

Η ιστοσελίδα αυτή φιλοξενεί προφίλ και βίντεο των κολλεγίων και πανεπιστημίων που θα συμμετέχουν.  Οι επισκέπτες μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για τα ιδρύματα ανωτάτης εκπαίδευσης των Η.Π.Α. που θα συμμετέχουν.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις που επιθυμούν. 

Ίδρυμα Fulbright: Σπουδές στις Η.Π.Α και Υποτροφίες Fulbright
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης το Ίδρυμα Fulbright θα παρουσιάσει παράλληλες εκδηλώσεις που θα αφορούν σε μεταπτυχιακές σπουδές καθώς και στις υποτροφίες του Ιδρύματος Fulbright.

Οι παρακάτω παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην ελληνική γλώσσα

  • 7:00 μ.μ. – Υποτροφίες Fulbright (για Έλληνες φοιτητές)
  • 8:00 μ.μ. – Μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ

Δείτε στη λίστα με τα Κολλέγια και τα Πανεπιστήμια που συμμετέχουν στην έκθεση: εδώ 

To Ίδρυμα Fulbright προκήρυξε νέο κύκλο υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Δείτε το πρόγραμμα υποτροφιών στο άρθρο μας εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο