Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποβολή αιτήσεων για το Διδακτορικό Πρόγραμμα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Προκήρυξη:

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει αριθμό θέσεων για εισαγωγή στο Διδακτορικό πρόγραμμα (PhD), για το Χειμερινό Εξάμηνο του 2023.

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων
Αριθμός θέσεων: Έντεκα (11)
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 6 Σεπτεμβρίου 2023
Ημερομηνία έναρξης: Οκτώβριος 2023

Οι συγκεκριμένες διαθέσιμες θέσεις (ανά τμήμα και μέλος του διδακτικού προσωπικού) έχουν ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και αφορούν σε διάφορα ερευνητικά πεδία και θέματα (π.χ. Digital Innovation/Blockchain, Χρηματοοικονομική, Μάρκετινγκ, Τουρισμός). Σημειώνεται ότι για την αξιολόγηση της αίτησης θα πρέπει ο/η κάθε υποψήφιος/α να υποβάλει και μία αρχική ερευνητική πρόταση, που αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της αίτησης.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τις θέσεις στον ακόλουθο σύνδεσμο: unic.ac.cy/cfa-phdba-f23/

Δηλώστε Ενδιαφέρον για Πρόγραμμα Σπουδών

Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ για να δηλώσετε ενδιαφέρον για συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, και για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες. 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο