Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση για εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου

Προκήρυξη:

Η Συντονιστική Επιτροπή Μεταδιδακτορικών Σπουδών της Σχολής (ΣΕΜΣ) Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, προσκαλεί ενδιαφερόμενους διδάκτορες που επιθυμούν να διεξάγουν έρευνα σε μεταδιδακτορικό επίπεδο, να υποβάλλουν σχετική Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Η ερευνητική δραστηριότητα, που θα διεξαχθεί υπό την επίβλεψη του Καθηγητή κ. Ξενοφώντα Κοντιάδη επικεντρώνεται στην επιστημονική περιοχή της διοικητικής επιστήμης και ιδιαίτερα «Τρόποι ανταπόκρισης του ελληνικού πολιτικο-διοικητικού συστήματος σε συνθήκες κρίσης: Η προοπτική του νέου επιτελικού και πολυεπίπεδου κράτους»

Ο μεταδιδακτορικός ερευνητής/α θα πρέπει:

  • να είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών
  • να έχει παρουσία σε συνέδρια και δημοσιεύσεις σε βιβλία ή περιοδικά και
  • να έχει αποδεδειγμένα άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας


Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν με ηλεκτρονικό μήνυμα (Email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση xcontiades@panteion.gr τα ακόλουθα:

(1) αντίγραφα τίτλων σπουδών,
(2) αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα,
(3) σύντομο υπόμνημα στο οποίο θα αναλύονται οι επιστημονικές δημοσιεύσεις τους και
(4) δύο συστατικές επιστολές από μέλη ΔΕΠ ή ερευνητές αναγνωρισμένων ερευνητικών κέντρων του εσωτερικού ή του εξωτερικού.

Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση μπορούν να ζητούνται πληροφορίες και διευκρινήσεις (και για τον Κανονισμό Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας, ο οποίος είναι ανηρτημένος στον ιστότοπο του τμήματος). Παράλληλα, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες πρέπει να καταθέσουν απλή αίτηση στη Γραμματεία του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από την 18/5/2020 έως την 29/5/2020.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο