Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Υποψηφίων Διδακτόρων Εργαστηρίου Μοριακής και Κυτταρικής Πνευμονολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης

Προκήρυξη:

Το εργαστήριο Μοριακής και Κυτταρικής Πνευμονολογίας στο πλαίσιο Χρηματοδότησης έργου ΕΛΙΔΕΚ ΔΕΠ, με τίτλο «Μελέτης της ρύθμισης του ανοσομεταβολισμού απόLτον κιρκάδιο ρυθμόL στην ιδιοπαθήL πνευμονικήL ίνωση.» θα προσλάβει 2 υποψήφιους διδάκτορες και προσκαλεί απόφοιτους ή και μεταπτυχιακούς φοιτητές που ενδιαφέρονται να στείλουν ένα βιογραφικό σημείωμα και δύο συστατικές επιστολές στην διεύθυνση kantoniou@med.uoc.gr και e.tsitoura@med.uoc.gr. Το εργαστήριο επικεντρώνεται στα κύτταρα μη ειδικής ανοσίας με έμφαση στα κυψελιδικά μακροφάγα αποσκοπά στην κατανόηση του ρόλου τους στην παθογένεια ασθενειών του αναπνευστικού συστήματος όπως η πνευμονική ίνωση και το άσθμα και η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια.

Προαπαιτούμενα προσόντα:

  • Πτυχίο Βιολογίας ή Βιοχημείας ή Ιατρικής από Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας Ιδρύματος της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από τον ΔΟΑΤΑΠ συνοδευόμενο από αντίστοιχο πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας.
  • Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας

Συνεκτιμώμενα προσόντα:

  • Μεταπτυχιακός τίτλος, ειδίκευσης στην Βιοπληροφορική από Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας Ιδρύματος της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από τον ΔΟΑΤΑΠ
  • Προηγούμενη εμπειρία στην επεξεργασία δεδομένων NGS και στη βιοστατιστική
  • Προηγούμενη εργαστηριακή εμπειρία με έμφαση στα μοντέλα ποντικών.
  • Παρουσιάσεις εργασιών σε συναφή επιστημονικά συνέδρια ή περιοδικά.

Επιστημονική Υπεύθυνη του Έργου
Αναπ. Καθηγ. Πνευμονολογίας
Κατερίνα Αντωνίου
kantoniou@med.uoc.gr


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο