Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής για έναν Υποψήφιο Διδάκτορα ή Μεταδιδάκτορα

Προκήρυξη:

Το εργαστήριο Τηλεπικοινωνιών, Επεξεργασίας Σήματος και Ευφυών Συστημάτων του τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής αναζητά έναν νέο ερευνητή στο επίπεδο του Υποψήφιου Διδάκτορα ή του Μεταδιδάκτορα, στα γνωστικά αντικείμενα της υπολογιστικής νοημοσύνης και του ευφυούς ελέγχου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:

  • να είναι διπλωματούχοι μηχανικοί, ή πτυχιούχοι τμήματος πληροφορικής, ή φυσικής.
  • να είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών για τη θέση του Υποψήφιου Διδάκτορα, ή κάτοχοι διδακτορικού τίτλου σπουδών για τη θέση του Μεταδιδάκτορα, σε συναφές γνωστικό αντικείμενο.
  • να έχουν εμπειρία στη χρήση μεθόδων υπολογιστικής νοημοσύνης, βελτιστοποίησης και αυτομάτου ελέγχου, καθώς και σε προγραμματισμό σε περιβάλλον Matlab.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν το βιογραφικό σημείωμά τους μέχρι 18/10/20 στην ηλεκτρονική διεύθυνση alexx@uniwa.gr.

Πληροφορίες:

Αλεξανδρίδης Αλέξανδρος,
Καθηγητής Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Email: alexx@uniwa.gr
Web: users.uniwa.gr/alexx

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση εδώ


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο