Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη θέσεων υποψηφίων διδακτόρων για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, σε εφαρμογή της Πράξης 7/13-07-2020 της Συνέλευσης του Τμήματος και με βάση τον Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών (ΦΕΚ 394/τ. β΄/2019), προκηρύσσει θέσεις υποψήφιων διδακτόρων και προσκαλεί τους ενδιαφερομένους για την υποβολή σχετικών υποψηφιοτήτων στα παρακάτω γνωστικά πεδία:

Γνωστικό πεδίο

  1. Επιχειρηματικότητα και καινοτομία
  2. Στρατηγικές βιώσιμης ανάπτυξης και κοινωνικής καινοτομίας
  3. Σύστημα Διαχείρισης Κατασκευαστικού Έργου (Project Management System for Construction) για την αποτελεσματική διαχείριση Αποθεμάτων, Εγγράφων, Προδιαγραφών και Τεχνικών Σχεδίων για τη μείωση του κόστους
  4. Η επίδραση της εφαρμογής του εσωτερικού ελέγχου στην πρόληψη και ελαχιστοποίηση των φαινομένων απάτης στη σύγχρονη Δημόσια Διοίκηση. Η περίπτωση των Δημόσιων Ακαδημαϊκών Φορέων
  5. Λογιστική Τυποποίηση Δημοσίου Τομέα
  6. Επιχειρηματικές Δραστηριότητες στη Ναυτιλία
  7. Τοπική Αυτοδιοίκηση & Ανάπτυξη
  8. Οικονομική και Κοινωνική Πολιτική
  9. Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και εργασιακές σχέσεις σε εργασία εξ αποστάσεως σε συνθήκες πανδημίας
  10. Μέτρηση απόδοσης και σύγχρονα συστήματα διοίκησης.
  11. Ιστορική διαμόρφωση της λογιστικής στο πλαίσιο του νέου ελληνικού κράτους
  12. Μαθηματικές θεωρίες πολέμου με εφαρμογές στη Διοίκηση και στην Οικονομία

Δικαίωμα υποβολής αίτησης
Δικαίωμα υποβολής αίτησης για την εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής έχουν οι κάτοχοι Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Α.Ε.Ι. της ημεδαπής, ή αναγνωρισμένου ως ισότιμου της αλλοδαπής από το ΔΟΑΤΑΠ.

Διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων υποψηφιότητας
Οι αιτήσεις υποψηφιότητας με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται σε σφραγισμένο φάκελο το αργότερο μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2020.

  • είτε με ιδιόχειρη υποβολή στη Γραμματεία του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα, κτίριο Δ΄, 2ος όρ., γρ. 315 Θηβών 250, Τ.Κ. 12244, Αιγάλεω. Τηλ.: 210 5381509 & 2105381122.
  • είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στην ανωτέρω διεύθυνση. Η ημερομηνία αποδεικνύεται από την ταχυδρομική σφραγίδα. Επισημαίνεται ότι τα δικαιολογητικά δεν επιστρέφονται.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

  1. Αίτηση υποψηφιότητας, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Τμήματος accfin@uniwa.gr
    Στην αίτηση, οι υποψήφιοι αναγράφουν τον προτεινόμενο τίτλο της Διδακτορικής Διατριβής, τον προτεινόμενο ως επιβλέποντα και τη γλώσσα συγγραφής της διατριβής.
  2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.
  3. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
  4. Αντίγραφα πτυχίων (πτυχίου πρώτου κύκλου σπουδών και μεταπτυχιακών τίτλων) από Α.Ε.Ι. της ημεδαπής, ή ομοταγή της αλλοδαπής αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ.
  5. Αναλυτική βαθμολογία μαθημάτων προπτυχιακού και μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών.
  6. Αντίγραφο της μεταπτυχιακής εργασίας, εφόσον υπάρχει, και περίληψη της στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.
  7. Τυχόν δημοσιευμένες επιστημονικές εργασίες ή ανακοινώσεις σε συνέδρια.
  8. Πιστοποίηση κατά προτίμηση άριστης γνώσης (επίπεδο Γ2/C2), ή τουλάχιστον πολύ καλής γνώσης (επίπεδο Γ1/C1) της αγγλικής. Εάν ο υποψήφιος έχει ολοκληρώσει προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές σε αγγλόφωνο ίδρυμα στο εξωτερικό, ο αντίστοιχος τίτλος σπουδών επαρκεί. Συνεκτιμάται η πολύ καλή γνώση και άλλων ξένων γλωσσών.
  9. Τουλάχιστον δύο συστατικές επιστολές από μέλη ΔΕΠ που είναι εξοικειωμένα με το επιστημονικό αντικείμενο του υποψηφίου. Οι υποψήφιοι με αξιόλογη επαγγελματική εμπειρία μπορούν να προσκομίσουν και επιστολές από σημαντικά πρόσωπα από τον επαγγελματικό τους χώρο.
  10. Εκτενής ερευνητική πρόταση στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα, που περιλαμβάνει τους στόχους της προτεινόμενης έρευνας, παρουσίαση και περιγραφή του προτεινόμενου θέματος, συνοπτική βιβλιογραφική επισκόπηση, μεθοδολογική προσέγγιση, αναμενόμενη συνεισφορά στην πρόοδο της επιστημονικής γνώσης, καθορισμό των σταδίων εκπόνησης της Διδακτορικής Διατριβής, αναμενόμενα αποτελέσματα, καθώς και ενδεικτικές βιβλιογραφικές πηγές. Σχετικό υπόδειγμα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Τμήματος.
  11. Κάθε άλλο έγγραφο που ο υποψήφιος θεωρεί ότι μπορεί να ενισχύσει τη θέση του.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο