Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Θέσεις για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Εργαστήριο Πληροφορικής του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Προκήρυξη:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΓΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ

Το Εργαστήριο Πληροφορικής του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία, της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ανακοινώνει ότι δέχεται υποψηφιότητες για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στα ακόλουθα γνωστικά πεδία (ή σε συνδυασμό τους):

• Ενσωμάτωση εφαρμογών Παγκοσμίου Ιστού στην εκπαίδευση

• Ενσωμάτωση πολυμεσικών εφαρμογών στην εκπαίδευση

• Ενσωμάτωση φορητών συσκευών (mobile devices) στην εκπαίδευση

Ειδικότερα, θα γίνονται δεκτές υποψηφιότητες για τα ανωτέρω γνωστικά πεδία που θα αφορούν τη δημοτική, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και τη δια βίου μάθηση.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής έχουν κάτοχοι Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης και με καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες καλούνται να καταθέσουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικά στο Εργαστήριο Πληροφορικής, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αίτηση στην οποία να προσδιορίζεται το γνωστικό πεδίο που τους ενδιαφέρει. Στην αίτηση θα συμπεριλαμβάνονται και στοιχεία επικοινωνίας (όπως ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα. Στο βιογραφικό σημείωμα θα πρέπει εκτός των άλλων να αναφέρονται και οι γνώσεις σε τεχνολογίες πληροφορικής.

3. Αντίγραφο Προπτυχιακού Τίτλου Σπουδών.

4. Αντίγραφο Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών.

5. Πτυχίο από αρμόδιο φορέα που να αποδεικνύει την καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Το επίπεδο του πτυχίου πρέπει να ισοδυναμεί τουλάχιστον με το FCE.

6. Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία (αρχείο pdf).

7. Σχέδιο Πρότασης Διδακτορικής Διατριβής, το οποίο θα πρέπει να περιέχει:

Α. Το προτεινόμενο θέμα της διδακτορικής διατριβής.

Β. Τον σκοπό της διδακτορικής διατριβής.

Γ. Την περιγραφή της μεθοδολογίας που θα ακολουθηθεί.

Δ. Τη συνεισφορά της διατριβής στο επιστημονικό της πεδίο.

Ε. Ενδεικτική διεθνή βιβλιογραφία.

8. Βεβαιώσεις διδακτικής, επαγγελματικής ή ερευνητικής εμπειρίας

9. Τυχόν δημοσιεύσεις σε πρακτικά συνεδρίων, συλλογικούς τόμους ή επιστημονικά περιοδικά (αρχεία pdf).

10. CD που θα περιέχει τα αρχεία pdf όλων των ανωτέρω δικαιολογητικών.

Σε περίπτωση που οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του εξωτερικού, θα πρέπει να υποβληθούν και σχετικές βεβαιώσεις ισοτιμίας από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ. Όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή. Εξαίρεση αποτελούν η Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία και οι τυχόν δημοσιεύσεις που χρειάζεται να κατατεθούν μόνο σε ηλεκτρονική μορφή (αρχεία pdf). Απαραίτητο προσόν των υποψηφίων είναι η ευχέρεια στην ανάγνωση/συγγραφή κειμένων στην αγγλική γλώσσα ενώ επιθυμητό προσόν η διδακτική, επαγγελματική ή/και ερευνητική εμπειρία.

Οι υποψήφιοι/ες θα κληθούν για προφορική συνέντευξη. Λεπτομέρειες όσον αφορά τις προϋποθέσεις υποψηφιότητας αναφέρονται στον κανονισμό του Τμήματος για την εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής που είναι διαθέσιμος στον Οδηγό Σπουδών του Τμήματος (βλ. ιστότοπο του Τμήματος).

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές από .....23/9..... μέχρι .....30/11.....

Θα υποβάλλονται από τον ίδιο/την ίδια τον/την ενδιαφερόμενο/νη ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή ταχυδρομικά σε συστημένο φάκελο με σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι την ημερονηνία λήξης της προθεσμίας.

Πληροφορίες:

Δημήτριος Πρέντζας

Τηλέφωνο: 25510 – 30086, 25510 – 30078

Διεύθυνση Ηλεκτρονικoύ Ταχυδρομείου: dprentza@psed.duth.gr

Προσωπική ιστοσελίδα: http://www.psed.duth.gr/faculty/dep/Prentzas.shtml

 

Ταχυδρομική Διεύθυνση:

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Σχολή Επιστημών Αγωγής

Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία

Εργαστήριο Πληροφορικής

68100 Νέα Χηλή, Αλεξανδρούπολη


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο