Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Θέσεις για απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος από το Τμήμα Νοσηλευτικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Νοσηλευτικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών προκηρύσσει σύμφωνα με το Νόμο 3685/2008 (ΦΕΚ 148/16.7.2008, αρθ. 9) θέσεις για απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η αίτηση του εκάστοτε ενδιαφερομένου είναι η έγγραφη συγκατάθεση μέλους ΔΕΟ του Τμήματος Νοσηλευτικής ότι αποδέχεται να αναλάβει την επίβλεψη της διδακτορικής διατριβής, όπως αυτή τεκμηριώνεται από την προσυπογραφή του στο ερευνητικό πρωτόκολλο του υποψηφίου.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:
1. Αίτηση (σε έντυπο που παρέχεται από τη Γραμματεία και το οποίο συνοδεύεται από έγγραφη συγκατάθεση του προτεινόμενου ως Επιβλέποντα Καθηγητή).
2. Το ΜΔΕ της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο δίπλωμα της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΟ (Δεν απαιτείται η κατοχή ΜΔΕ σε αποφοίτους 
Σχολών ή Τμημάτων με κύκλο σπουδών διάρκειας 5 ετών με υποχρέωση εκπόνησης πτυχιακής εργασίας για τη λήψη πτυχίου).
3. Αναλυτική κατάσταση βαθμολογίας των Μεταπτυχιακών Σπουδών όπου θα αναγράφεται ο τελικός βαθμός.
4. Αντίγραφο Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας για υποψήφιους οι οποίοι δεν έχουν εκπονήσει τη Διπλωματική τους εργασία στο Τμήμα Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ.
5. Πτυχίο Α.Ε.Ι. / Τ.Ε.Ι . / Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ. 
6. Βιογραφικό σημείωμα (δημοσιεύσεις, συστατικές επιστολές)
7. Ερευνητικό Πρωτόκολλο, το οποίο συνυπογράφουν ο υποψήφιος και ο προτεινόμενος Επιβλέπων Καθηγητής.

Όλα τα ανωτέρω δικαιολογητικά υποβάλλονται εις διπλούν. Ταχυδρομική αποστολή δε γίνεται αποδεκτή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από 03.11.2014 έως 30.06.2015 τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 11.00 – 14.00 στη Γραμματεία του Τμήματος Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακοί Πανεπιστημίου Αθηνών, Δήλου 1ᴬ, Γουδί.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από τις 10.00 έως 14.00 στη Γραμματεία του Τμήματος στο τηλέφωνο 210-7461499.

Η Πρόεδρος, 

Καθηγήτρια Χρυσούλα Λεμονίδου


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο