Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (ΤΕΕΑΠΗ) του Πανεπιστημίου Πατρών

Προκήρυξη:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

Σχολη Ανθρωπιστικων & Κοινωνικων Επιστημων

τμημα επιστημων της εκπαιδευσης και της αγωγης στην προσχολικη ηλικια

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

στις Επιστήμες της εκπαιδευσης και τησ Αγωγής

ανακοινωση  προσκληση

Η Γενική Συνέλευση με Ειδική Σύνθεση του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (ΤΕΕΑΠΗ) της Σχολής Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, στην αριθμ. 6η/26-5-2015 αποφάσισε την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών, για το ακαδ. έτος 2014-2015 στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) του Τμήματος που οδηγεί αποκλειστικά για τη λήψη Διδακτορικού  Διπλώματος στις Επιστήμες της Εκπαίδευσης και της Αγωγής.

            Στο Π.Μ.Σ. αυτό θα γίνουν δεκτοί πτυχιούχοι Α.Ε.Ι της ημεδαπής ή ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, οι οποίοι έχουν ήδη αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε Πανεπιστήμιο του εσωτερικού ή εξωτερικού.

            Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος τα παρακάτω δικαιολογητικά από  2/6/2015 έως  30/6/2015.

  1. Έντυπη αίτηση (η αίτηση παραλαμβάνεται από τη Γραμματεία του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η. ή από τη σελίδα του διαδικτύου www.ecedu.upatras.gr) με πρόσφατη φωτογραφία του υποψηφίου.
  2. Βιογραφικό Σημείωμα.
  3. Αναλυτική βαθμολογία πτυχίου
  4. Αντίγραφο πτυχίου.
  5. Λοιποί τίτλοι σπουδώv
  6. Αντίγραφο μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών
  7. Πιστοποίηση επαρκούς γνώσης ξένης γλώσσας.
  8. Επιστημονικά δημοσιεύματα (εφόσον υπάρχουν).
  9. Επιστολή από μέλος Δ.Ε.Π. του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η.  ότι δέχεται να επιβλέψει τη διατριβή του/της υποψηφίου/ας.

10. Συνοπτική πρόταση θέματος για διδακτορική διατριβή.

            Τα αντίγραφα των τίτλων σπουδών πρέπει να είναι επικυρωμένα και, εφόσον οι τίτλοι αποκτήθηκαν στο εξωτερικό, να συνοδεύονται από πιστοποιητικό ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ.

            Οι αιτήσεις υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος καθημερινά από 11:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. ή  αποστέλλονται στην ταχυδρομική Διεύθυνση Γραμματεία Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η. Πανεπιστημιούπολη, 265 04 Ρίο-Πάτρα.       

            Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε όλες τις εργάσιμες ημέρες από 11:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. στο τηλ.: 2610969828 και 969310 (κα. Μαρία Σούζα).

            Η παρούσα Πρόσκληση Ενδιαφέροντος δημοσιεύεται στα πλαίσια του αναμορφωμένου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στις  Επιστήμες της Εκπαίδευσης και της Αγωγής  που πρόκειται να λειτουργήσει από το έτος 2014-2015 και του οποίου επίκειται η δημοσίευση σε ΦΕΚ.

 

                 Πάτρα  26-5-2015

                                                                                   

       Ο Πρόεδρος του Τμήματος


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο