Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Προκήρυξη:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Μύρινα, 12 Οκτωβρίου 2015

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Α.Π.: 1221

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, μετά τη σύμφωνη γνώμη της Κοσμητείας της Σχολής Περιβάλλοντος στην υπ’αριθμ. 1/07.10.2015 συνεδρίασή της, ανακοινώνει ότι δέχεται υποψηφιότητες για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο ακόλουθο γνωστικό αντικείμενο: - Χημεία Φυσικών Προϊόντων

Η χρονική διάρκεια των σπουδών για την απονομή τίτλων ορίζεται σε έξι (6) εξάμηνα κατ’ ελάχιστο. Δικαίωμα υποβολής αίτησης για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής έχουν οι κάτοχοι Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης σε συναφή με το παραπάνω γνωστικό αντικείμενο, Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που προβλέπονται από τον Κανονισμό Μεταπτυχιακών Σπουδών και μετά από αιτιολογημένη απόφαση της Γ.Σ.Ε.Σ. μπορεί να γίνει δεκτός ως υποψήφιος διδάκτορας και μη κάτοχος Μ.Δ.Ε.

Οι υποψήφιοι καλούνται σε προσωπική συνέντευξη από την Επιτροπή Αξιολόγησης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. στο Κτίριο Διοίκησης (Μύρινα). Σε περίπτωση αδυναμίας μετακίνησης, δίνεται η δυνατότητα επικοινωνίας μέσω τηλεδιάσκεψης κατόπιν ενημέρωσης της γραμματείας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν πλήρη φάκελο υποψηφιότητας από την 12η Οκτωβρίου 2015 έως και την 23 η Οκτωβρίου 2015 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στη Γραμματεία του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής, στη διεύθυνση:

Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής,

Μητροπολίτη Ιωακείμ 2, Μύρινα - 81400

(Τηλ. επικοινωνίας 22540-83013, fax: 22540-83109, email: secr-nutr@aegean.gr) τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αίτηση Υποψηφιότητας

2. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα

3. Αντίγραφα τίτλων σπουδών

4. Αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας προπτυχιακών μαθημάτων

5. Αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας μεταπτυχιακών μαθημάτων

6. Αποδεικτικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας

7. Δύο (2) Συστατικές Επιστολές από μέλη Δ.Ε.Π. Ελληνικών ή ξένων Α.Ε.Ι.

8. Αντίγραφα τυχόν επιστημονικών δημοσιεύσεων, μονογραφιών, κλπ.

Τέλος, οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν κάθε άλλο στοιχείο που, σύμφωνα με την γνώμη τους, θα συνέβαλε ώστε η Επιτροπή Αξιολόγησης να σχηματίσει πληρέστερη άποψη για την επιστημονική και ερευνητική τους ταυτότητα (ηλεκτρονικά σε CD). Σε περίπτωση που οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από Α.Ε.Ι. του εξωτερικού, θα πρέπει να υποβληθούν και σχετικές βεβαιώσεις ισοτιμίας από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Πέραν των ανωτέρω δικαιολογητικών, οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν σύντομο Σχέδιο Πρότασης Διδακτορικής Διατριβής (μέχρι 250 λέξεις) το οποίο θα περιέχει:

(α) Τους λόγους για τους οποίους ο υποψήφιος επιθυμεί την διεξαγωγή διδακτορικής έρευνας (β) Ενδεικτικό θέμα ή/και τους στόχους (ή βασικά ερωτήματα) της διδακτορικής έρευνας που επιθυμεί να εκπονήσει ο υποψήφιος. Για την σύνταξη του Σχεδίου Πρότασης Διδακτορικής Διατριβής με την μορφή και το περιεχόμενο που αναφέρθηκε παραπάνω οι υποψήφιοι δύνανται να επικοινωνήσουν με μέλος Δ.Ε.Π. του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του οποίου το ερευνητικό αντικείμενο είναι συναφές με το προτεινόμενο θέμα εκπόνησης Δ.Δ.

 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Καθηγητής Ανδρέας Ι. Τρούμπης

 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο