Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ: Δύο (2) θέσεις άμισθων υποψήφιων διδακτόρων σε Διοικητική Λογιστική και Μάρκετινγκ

Προκήρυξη:

Η Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στη με αριθμό 14/25-6-2014 συνεδρίασή της αποφάσισε την προκήρυξη δύο (2) θέσεων άμισθων υποψηφίων διδακτόρων, για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:

=

1.Διοικητική Λογιστική

2.Μάρκετινγκ

 

Οι υποψήφιοι/ες για τα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα θα πρέπει να υποβάλουν από 1-26 Σεπτεμβρίου 2014 έντυπη αίτηση την οποία θα παραλάβουν από τη Γραμματεία του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών (κτίριο Σχολής Ν.Ο.Π.Ε., ισόγειο) ή από την ιστοσελίδα του Τμήματος www.econ.auth.gr.

Υπεύθυνη: κ.Αργυρώ Παπαργύρη Τηλ. 2310.995256-55  e-mail: info@econ.auth.gr,   μαζί με τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 

  1. ΄Εντυπη αίτηση στην οποία αναφέρεται το πεδίο έρευνας.
  2. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα.
  3. Επίσημο Αντίγραφο Πτυχίου εσωτερικού ή εξωτερικού (αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ).
  4. Επίσημο Αντίγραφο Μεταπτυχιακού Διπλώματος εσωτερικού ή εξωτερικού (αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ).
  5. Επικυρωμένα πιστοποιητικά αναλυτικής βαθμολογίας.
  6. Επαρκής γνώση ξένης γλώσσας και κατά προτίμηση της Αγγλικής. Η γνώση τεκμαίρεται από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά αναγνωρισμένων οργανισμών.
  7. Επιστημονικές δημοσιεύσεις εάν υπάρχουν (σε έγκυρα περιοδικά και σε συνέδρια με κριτές) (εάν υπάρχουν).
  8. Αποδεικτικά ερευνητικής, διδακτικής και επαγγελματικής εμπειρίας (εάν υπάρχουν).
  9. Δύο συστατικές επιστολές από μέλη Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.) Α.Ε.Ι. (Τα  έντυπα των συστατικών επιστολών παραλαμβάνονται από τη Γραμματεία).
  10. Ένα κείμενο 500 λέξεων, στο οποίο θα περιγράφονται τα επί μέρους ερευνητικά ενδιαφέροντα του υποψηφίου, στο πλαίσιο του ευρύτερου γνωστικού αντικειμένου της προκηρυσσόμενης θέσης.

        Για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής οι υποψήφιοι/ες πρέπει υποχρεωτικά: (i) Να είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού διπλώματος (εσωτερικού ή εξωτερικού αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ) (ii) Το ένα από τα δύο πτυχία (προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό) να είναι στο ευρύτερο πεδίο της γνωστικής περιοχής της υπό προκήρυξη θέσης του άμισθου υποψήφιου/ας διδάκτορα. (iii) να επιλέξουν αντικείμενο για την εκπόνηση της διατριβής από τις περιοχές που προαναφέρονται στην προκήρυξη.

Συνεκτιμώμενα στοιχεία για την επιλογή θεωρούνται:

  1. Η συνολική βαθμολογία τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου πτυχίου και η βαθμολογία σε μαθήματα σχετικά με το γνωστικό αντικείμενο που ενδιαφέρεται ο/η υποψήφιος/α.
  2.  οι μεταπτυχιακές σπουδές σε σχετικό γνωστικό αντικείμενο
  3.  Η επιστημονική δραστηριότητα του/της υποψηφίου/ας (ερευνητική ή διδακτική πείρα), οι δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια.

Μετά τον τυπικό έλεγχο των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και το πέρας της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων,  οι υποψήφιοι θα κληθούν να προσέλθουν στο Τμήμα για προσωπική συνέντευξη.

        Η επιλογή των υποψηφίων διδακτόρων θα γίνει από τη Γενική Συνέλευση Ειδικής   Σύνθεσης του Τμήματος μετά από πρόταση του οικείου Τομέα και του επιβλέποντα καθηγητή.

        Οι αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να αποσταλούν και ταχυδρομικά.

 

                                                  Ο Διευθυντής των Μεταπτυχιακών Σπουδών

                                              του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ.

                                                      Καθηγητής Σιδηρόπουλος Μωυσής 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο