Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διδακτορικο στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Πανεπιστημίου Θράκης

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολ/κής  Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, σύμφωνα με τον Εσωτερικό κανονισμό Λειτουργίας του Π.Μ.Σ. καλεί τους Διπλωματούχους όλων των Τμημάτων Πολυτεχνικών Σχολών, τους Πτυχιούχους των Σχολών Θετικών Επιστημών Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και τους Πτυχιούχους Τμημάτων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι.) συναφούς γνωστικού αντικειμένου, που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στο Π.Μ.Σ. του Τμήματος για απόκτηση 
τίτλου Διδακτορικού Διπλώματος (Δ.Δ.), και πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 9 παρ. 1β του Ν.3685/2008, να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις υποψηφιότητας μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2014. 

Σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, προβλέπεται για τους Υ.Δ. η παρακολούθηση μεταπτυχιακών μαθημάτων. 
Οι υποψήφιοι για Δ.Δ., μαζί με την αίτησή τους, θα υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, της Πολυτεχνικής Σχολής, του Δ.Π.Θ. (Κτίριο Α΄ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Πανεπιστημιούπολη Ξάνθης-Κιμμέρια, 67100 Ξάνθη), τα παρακάτω απαιτούμενα δικαιολογητικά:

(ι). Βιογραφικό Σημείωμα. 
(ιι). Αντίγραφα αναγνωρισμένων μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών (Μ.Δ.Ε. ή/και Δ.Δ.). 
(ιιι). Αντίγραφο Πτυχίου ή Διπλώματος ή σχετική βεβαίωση περάτωσης σπουδών (Ο βαθμός Διπλώματος ή Πτυχίου δεν μπορεί να είναι μικρότερος από το επτά (7,0) ενώ σε περίπτωση τίτλων σπουδών από αναγνωρισμένα ομοταγή ΑΕΙ της αλλοδαπής, είναι απαραίτητη η υποβολή και των αντίστοιχων βεβαιώσεων ισοτιμίας του ΔΟΑΤΑΠ). 
(iv). Πιστοποιητικό Αναλυτικής Βαθμολογίας Προπτυχιακών Σπουδών, από το οποίο να προκύπτει και ο βαθμός Διπλώματος ή Πτυχίου, ο οποίος δεν μπορεί να είναι μικρότερος από το επτά (7,0), όπως αυτός υπολογίζεται ως μέσος όρος (χωρίς καμία στρογγυλοποίηση) όλων των βαθμών των επί μέρους μαθημάτων (και της Διπλωματικής, ή Πτυχιακής Εργασίας) που συμμετέχουν (με το τυχόν ειδικό βάρος τους) στην εξαγωγή του τελικού βαθμού Διπλώματος, ή Πτυχίου. Αιτήσεις που δεν ικανοποιούν αυτήν την απαίτηση, σε σχέση με το βαθμό Διπλώματος ή Πτυχίου, θεωρούνται ως μη παραδεκτές και δεν εξετάζονται περαιτέρω οι αντίστοιχες υποψηφιότητες Μ.Φ. 
(v). Αντίγραφα πιστοποιητικών άρτιας γνώσης μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας (κατά προτίμηση της Αγγλικής, Γαλλικής ή Γερμανικής) για τους ημεδαπούς, επιπλέον δε της Ελληνικής για τους αλλοδαπούς. 
(vi). Συστατικές επιστολές (τουλάχιστον δύο). 
(vii). Αντίγραφα τυχόν ερευνητικών εργασιών. 

Οι υποψήφιοι, πέραν των απαιτούμενων δικαιολογητικών που θα υποβάλουν, πρέπει να προσέλθουν στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (Κτίριο Α΄, Πανεπιστημιούπολη Ξάνθης-Κιμμέρια, Ξάνθη) στις 24 Οκτωβρίου 2014 για να εξετασθούν οι ημεδαποί στην ξένη γλώσσα (κατά προτίμηση στην Αγγλική, Γαλλική ή Γερμανική) επί πλέον δε οι αλλοδαποί στην Ελληνική καθώς και για συνέντευξη στις 
31 Οκτωβρίου 2014.

Λεπτομέρειες για τη διαδικασία υποβολής υποψηφιότητας, καθώς και επιπρόσθετα στοιχεία, δίδονται από τη Γραμματεία του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, της Πολυτεχνικής Σχολής, του Δ.Π.Θ. 
Τηλέφωνα: 2541079016, 2541079017 
FAX: 2541079015 
Ηλεκτρονική Δ/νση: http://www.ee.duth.gr

 Με τιμή 
 Η Πρόεδρος του Τμήματος 
 Αν. Καθηγήτρια Αναστασία Σαφιγιάννη


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο