Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

33 θέσεις υποψήφιων διδακτόρων από το τμήμα Επιστήμης της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Προκήρυξη:

Η Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο, στην 7η/16.07.2014 συνεδρίασή της, αποφάσισε τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής έχουν μόνο οι κάτοχοι Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης της ημεδαπής ή ομοταγών, αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014 (σφραγίδα ταχυδρομείου), από την Γραμματεία του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οδός Δημοκρατίας 1, Κτήριο «7ης Μαρτίου», Τ. Κ. 85100, Ρόδος.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τη Γραμματεία του Τμήματος (κα Αικατερίνη Καντίνου, τηλ: 22410–99112).

docs///vatmoi/PROKIRIKSI DIDAKTORIKON 14 - 15 για ΥΠΟΨ ΔΙΔ.pdf Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος [190,05KB]
docs///vatmoi/aitisi ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ.pdf Αίτηση [93,8KB]


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο