Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Πληροφοριακά Συστήματα (2023-2024)

Ιστοσελίδα Προγράμματος: https://mis.uom.gr

Ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα (MIS) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας παρατείνεται μέχρι την 23η Φεβρουαρίου 2024 (Ανακοίνωση). Περισσότερες πληροφορίες και απαιτούμενα δικαιολογητικά εδώ.

...............................................................
 

Τα Τμήματα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικών επιστημών και Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ανακοινώνουν την έναρξη του εικοστού όγδοου (28ου) κύκλου σπουδών του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) στα Πληροφοριακά Συστήματα (Master in Information Systems "M.I.S"), το οποίο οδηγεί στην απονομή διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών στα "Πληροφοριακά Συστήματα (Master in Information Systems, MIS)". 

Στον 28ο κύκλο του προγράμματος που θα αρχίσει τον Φεβρουάριο του 2024, θα εισαχθούν κατά ανώτατο όριο εβδομήντα (70) μεταπτυχιακοί φοιτητές. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν από 13 Νοεμβρίου 2023 μέχρι 23 Φεβρουαρίου 2024 σε ηλεκτρονική μορφή στη Γραμματεία του Δ.Π.Μ.Σ. τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αναφέρονται αναλυτικά στην προκήρυξη εδώ

Πληροφορίες: 


Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο