Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης: Ιατρική του Ύπνου (2022-2023)

Το Τμήμα Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 διοργανώνει το Π.Μ.Σ. διάρκειας 18 μηνών, "Ιατρική του Ύπνου".

ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

Στους επιτυχόντες απονέμεται ο τίτλος «Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ιατρική του Ύπνου». Ο αριθμός εισακτέων στο Π.Μ.Σ. «Ιατρική του Ύπνου» ορίζεται κατ΄ ανώτατο όριο στους τριάντα (30) ανά έτος. Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ορίζεται σε τρία (3) εξάμηνα.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία της επιλογής καλούνται να υποβάλλουν από την 3η Δεκεμβρίου 2022 (σφραγίδα ταχυδρομείου/εταιρείας ταχυμεταφοράς για ταχυδρομική αποστολή) έως και τις 31 Ιανουαρίου 2023 φάκελο υποψηφιότητας με τα δικαιολογητικά που αναφέρονται εδώ.

Το ΠΜΣ απαιτεί την καταβολή διδάκτρων, όπως αναφέρονται στον Κανονισμό Λειτουργίας, η οποία ορίζεται συνολικά στο ποσό των 3000 ευρώ. Παρέχεται δυνατότητα τμηματικής καταβολής και συγκεκριμένα, η 1η δόση κατά την εγγραφή του φοιτητή και οι άλλες δύο δόσεις πριν από την έναρξη των εξαμήνων.

Επικοινωνία για πληροφορίες: Γραμματεία Π.Μ.Σ. Ιατρική του Ύπνου Τηλ: 25513-52096 E-mail: nchlorop@affil.duth.gr

Δείτε εδώ αναλυτικά την προκήρυξη.


Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο