Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Τμήμα
Μουσικής και Χορού
Τίτλος Προγράμματος
Master of Music - Μουσική
Δίδακτρα
με δίδακτρα
Πρόσθετες Πληροφορίες

Δια ζώσης πρόγραμμα (με φυσική παρουσία στην Κύπρο/φοίτηση στην Κύπρο)- Για τα online προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας πατήστε εδώ

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μουσικής στοχεύει στην εξασφάλιση της ικανότητας των σπουδαστών να υπερέχουν στο σημερινό επαγγελματικό περιβάλλον, όπου οι μουσικοί πρέπει να διαθέτουν εξαιρετική κατάρτιση τόσο ως εκπαιδευτικοί όσο και ως ερμηνευτές. Συγκεκριμένα, ενισχύει και αναπτύσσει το ατομικό επίπεδο μουσικής ερμηνείας των μαθητών· το εύρος των εμπειριών τους ως εκτελεστές· την αποτελεσματικότητά τους ως παιδαγωγοί· την ικανότητα τους να λύνουν προβλήματα, να σκέφτονται κριτικά, και να επικοινωνούν αποτελεσματικά.

Προοπτικές Σταδιοδρομίας

Το παρόν μεταπτυχιακό απευθύνεται πρωτίστως σε φοιτητές η καριέρα των οποίων συνδυάζει την μουσική εκτέλεση με την διδασκαλία. Οι κάτοχοι του μεταπτυχιακού θα έχουν τα προσόντα για να εργοδοτηθούν ως διδάσκοντες/καθηγητές σε δημόσια και ιδιωτικά μουσικά εκπαιδευτήρια (π.χ., ωδεία, μουσικά λύκεια, μέση εκπαίδευση)

Παραδείγματα: Σολίστ πιάνου και καθηγητές πιάνου ως ελεύθεροι επαγγελματίες, Καθηγητές βιολιού σε ιδιωτική μουσική σχολή, Καθηγητές κιθάρας σε μουσικό λύκειο

Πρόσβαση σε Περαιτέρω Σπουδές

Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να γίνουν δεκτοί σε σπουδές τρίτου κύκλου (Διδακτορικές Σπουδές)

Γλώσσα 

Το πρόγραμμα προσφέρεται στην αγγλική γλώσσα.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο