Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Τίτλος Προγράμματος
MSc in Metaverse (Εξ αποστάσεως)
Δίδακτρα
με δίδακτρα
Πρόσθετες Πληροφορίες

Μέθοδος Φοίτησης: Εξ Αποστάσεως (Πλήρης και Μερική Φοίτηση)

Το 1ο στον κόσμο μεταπτυχιακό (MSc) στο Metaverse από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί ώστε να εξοπλίσει τους φοιτητές και τις φοιτήτριες με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για σταδιοδρομία στον σχεδιασμό και τη διαχείριση του metaverse. Με πλούσια εμπειρία στην εκπαίδευση σε θέματα κρυπτονομισμάτων και blockchain από το 2013, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συνεχίζει να πρωτοστατεί ως καινοτόμο στην προσφορά εκπαίδευσης, εδραιώνοντας τη θέση του ως παγκόσμιος ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε τεχνολογίες αιχμής.

Το μεταπτυχιακό στο Metaverse είναι ένα πλήρως διαπιστευμένο, διεπιστημονικό πρόγραμμα που προσφέρεται διαδικτυακά, καλύπτοντας τις ανάγκες δημιουργών, προγραμματιστών, αρχιτεκτόνων, κοινωνικών επιστημόνων, οικονομικών επαγγελματιών, πολιτικών παραγόντων και άλλων ατόμων που ενδιαφέρονται να διαμορφώσουν το μέλλον του metaverse. Συνδυάζοντας την τεχνική αρτιότητα με τα σημαντικότερα soft skills και ικανότητες, όπως τρισδιάστατη μοντελοποίηση και σχεδιασμός, ανάπτυξη VR/AR, blockchain/NFT, δεξιότητες στη διαχείριση δεδομένων, δεξιότητες στη διαχείριση έργου, το μάρκετινγκ, την επικοινωνία, τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία, το πρόγραμμα παρέχει μια ολοκληρωμένη βάση για επιτυχία σε αυτό το αναδυόμενο πεδίο. Το πρόγραμμα θα διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα.

Το μεταπτυχιακό στο Metaverse δομείται σε τρία εξάμηνα που εκτείνονται σε ένα ημερολογιακό έτος, από τον Σεπτέμβριο έως τον Αύγουστο. Περιλαμβάνει δύο θεματικά πεδία: Διαχείριση Metaverse και Ανάπτυξη Metaverse, καθένα από τα οποία προσφέρει εξειδικευμένα μαθήματα, σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν στις φοιτήτριες και στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση που να περιλαμβάνει όλες τις πτυχές των τεχνολογιών metaverse και της εφαρμογής τους.

Το πρόγραμμα σπουδών του μεταπτυχιακού περιλαμβάνει το κορυφαίο MOOC NFTs and the Metaverse του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, το οποίο παραδίδεται on-chain και μέσα στο metaverse από διδάσκοντες στο ΠΛ και τον Punk 6529 – έναν στοχαστή με βαθιά επιρροή στα NFTs και το metaverse και έναν από τους μεγαλύτερους συλλέκτες NFT στην κόσμο – μαζί με μια εντυπωσιακή ομάδα επισκεπτών ομιλητών, συμπεριλαμβανομένων των Balaji Srinivasan, Fred Wilson, Chris Dixon και Beeple. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη παράδοση του μαθήματος, τον Οκτώβριο του 2022, προσέλκυσε περισσότερους από 20,000 διαδικτυακούς φοιτητές.

Πρόγραμμα Υποτροφιών αξίας €300.000 ετησίως
Για την περαιτέρω υποστήριξη των φοιτητών στην επιδίωξη των εκπαιδευτικών τους φιλοδοξιών, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ένα πρόγραμμα υποτροφιών αξίας €300.000 ετησίως. Οι υποτροφίες θα παρέχουν οικονομική βοήθεια σε εξαιρετικούς υποψηφίους, επιτρέποντάς τους να παρακολουθήσουν το μεταπτυχιακό στο Metaverse χωρίς οικονομικούς περιορισμούς.

Γλώσσα Διδασκαλίας: Αγγλική

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο