Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Τμήμα
Γεωπονίας
Τίτλος Προγράμματος
Διαχείριση Περιβάλλοντος και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (MSc in Environmental Management and Environmental Education)
Δίδακτρα
2250 ευρώ
Κατευθύνσεις

1. Διαχείριση Περιβάλλοντος και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (MSc Environmental Management and Environmental Education) (Γενικός Τίτλος).
2. Διαχείριση Περιβάλλοντος και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση - Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (MSc Environmental Management and Environmental Education - Entrepreneurship and Innovation).
3. Διαχείριση Περιβάλλοντος και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση - Εκπαίδευση και Επικοινωνία (MSc Environmental Management and Environmental Education - Education and Communication).

Πρόσθετες Πληροφορίες

Διεξαγωγή Μαθημάτων: Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική. Οι παραδόσεις των μαθημάτων θα γίνονται στο Τμήμα Γεωπονίας, του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Το 35% του αριθμού των διαλέξεων, θα πραγματοποιηθεί διά της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, η οποία θα υποστηρίζεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλε-διάσκεψης Big-Blue-Button. Το μάθημα θα γίνεται κανονικά στην τάξη ενώπιον των φοιτητών που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα δια ζώσης ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται μέχρι μέσω της παραπάνω πλατφόρμας στους διδασκόμενους.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα
Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο