Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Ανάλυση και Ποιοτικός Έλεγχος Τροφίμων (M.Sc.- Master of Science in Analysis and Control of Food Products)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας Τροφίμων του Plovdiv, Βουλγαρίας
Full Time

Το πρόγραμμα σπουδών εκτείνεται σε 2 ακαδημαϊκά έτη και αποτελείται από τέσσερα σπουδαστικά εξάμηνα εκπαίδευσης που περιλαμβάνουν:


1ο Eξάμηνο Σπουδών 
Course Title/ECTS 

  • Analytical Chemistry 7,5 
  • Food Chemistry and Biochemistry 7,5 
  • Advanced Food Microbiology and Biotechnology 7,5 
  • Food Physical Chemistry 7,5 

TOTAL 30 

2ο Eξάμηνο Σπουδών 
Course Title/ ECTS 

  • Food Analysis 7,5 
  • Food Processing and Preservation 7,5 
  • Molecular-biological Methods in Food Analysis 7,5 
  • Food Safety and Quality 7,5 

TOTAL 30 ECTS

3ο εξάμηνο Σπουδών 
Course Title/ECTS 

  • Instrumental Chemical Analysis 7,5 
  • Advanced Food Toxicology 7,5 
  • Food Safety and Risk Management 7,5 
  • Food Quality Management and Control 7,5 

TOTAL 30 ECTS

4ο Εξάμηνο Σπουδών: 

Course Title/ECTS 

  • Master thesis 30 

 

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) απονέμεται μετά την συμπλήρωση 120 πιστωτικών μονάδων.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο