Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πάντειο Πανεπιστήμιο
Τμήμα
Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Παντείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με τη Σχολή Εθνικής Άμυνας
Τίτλος Προγράμματος
Στρατηγικές Σπουδές Ασφάλειας
Δίδακτρα
2000 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Σκοπός του Π.Μ.Σ. στις Στρατηγικές Σπουδές Ασφάλειας είναι να παράσχει στους Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος − Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και στους υπαλλήλους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των λοιπών Υπουργείων, Αυτόνομων Κρατικών Οργανισμών Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου που φοιτούν στη ΣΕΘΑ, τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες (κρίσης, ανάλυσης και σύνθεσης) προκειμένου να χειριστούν ζητήματα εθνικής και διεθνούς ασφάλειας σύμφωνα με τις ανάγκες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ).

Νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Τα δίδακτρα σύμφωνα με το ΦΕΚ έχουν καθοριστεί στα 2000 ευρώ ενώ οι προϋποθέσεις εισαγωγής θα καθορίζονται στην προκήρυξη. Το πρόγραμμα δεν έχει ακόμη δική του ιστοσελίδα γι'αυτό σας παραπέμπουμε στην ιστοσελίδα του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο