Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Τμήμα
Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης
Τίτλος Προγράμματος
Αναλογιστική Επιστήμη και Διαχείριση Κινδύνων (Actuarial Science and Risk Management)
Δίδακτρα
6500 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Τρόπος διδασκαλίας: Με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος και σύμφωνα με όσα ορίζονται ειδικότερα στον Κανονισμό Μεταπτυχιακών Σπουδών, είναι δυνατή η διδασκαλία μαθημάτων με μέσα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε ποσοστό το πολύ 35% του συνολικού ποσοστού των προσφερομένων μαθημάτων.

Πρακτική Άσκηση: Το ΠΜΣ με στόχο την άμεση σύνδεση  με την αγορά εργασίας έχει θεσμοθετήσει Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης, πλήρως ενταγμένο στο πρόγραμμα σπουδών. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές κατά τη διάρκεια του τρίτου εξαμήνου σπουδών απασχολούνται για τέσσερις (4) μήνες με αμοιβή και ασφάλιση σε μεγάλες ασφαλιστικές επιχειρήσεις, τράπεζες και εταιρείες συμβούλων με τις οποίες συνεργάζεται το ΠΜΣ. Με τη λήξη του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης, σε ένα πολύ υψηλό ποσοστό, οι οργανισμοί αυτοί προσφέρουν μόνιμη εργασία στους φοιτητές του ΠΜΣ, πριν καν την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών τους σπουδών.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα
Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο