Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Τμήμα
Εφαρμοσμένης Πληροφορικής
Τίτλος Προγράμματος
Εφαρμοσμένη Πληροφορική (MSc in Applied Informatics)
Δίδακτρα
2800 ευρώ
Κατευθύνσεις

1. Επιχειρηματική Πληροφορική (Business Computing)
2. Ανάπτυξη Λογισμικού και Νέφος (Software Development and Cloud)
3. Συστήματα και Δίκτυα Επόμενης Γενιάς (Next Generation Systems and Networks)

Πρόσθετες Πληροφορίες

Το Π.Μ.Σ. λειτουργεί με αναμορφωμένο πρόγραμμα σπουδών από το ακαδημαϊκό έτος 2022-23 περιλαμβάνοντας τις παρακάτω ειδικεύσεις:

  1. Επιχειρηματική Πληροφορική (Business Computing)
  2. Ανάπτυξη Λογισμικού και Νέφος (Software Development and Cloud)
  3. Συστήματα και Δίκτυα Επόμενης Γενιάς (Next Generation Systems and Networks) [η συγκεκριμένη ειδίκευση προσφέρεται αποκλειστικά εξ αποστάσεως]

Στις ειδικεύσεις «Επιχειρηματική Πληροφορική» και «Ανάπτυξη Λογισμικού και Νέφος», η διδασκαλία θα γίνει κατά βάση δια ζώσης. Μόνο τις 3 τελευταίες εβδομάδες και τις εβδομάδες αναπληρώσεων η διδασκαλία θα γίνει με τη χρήση μεθόδων σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25 στην ειδίκευση «Συστήματα και Δίκτυα Επόμενης Γενιάς» η διδασκαλία θα γίνει αποκλειστικά με τη χρήση μεθόδων σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25 θα διατεθούν δύο υποτροφίες από την εταιρία Accenture που θα καλύπτουν το σύνολο των τελών φοίτησης λαμβάνοντας υπόψη τον μέσο όρο βαθμολογίας των φοιτητών/ φοιτητριών πλήρους φοίτησης που θα ολοκληρώσουν τις σπουδές τους μέσα σε δύο έτη (μια υποτροφία για τον πρώτο σε βαθμολογική κατάταξη φοιτητή και μια υποτροφία για την πρώτη σε βαθμολογική κατάταξη φοιτήτρια). Επιπλέον, οι πέντε πρώτοι σε βαθμολογική κατάταξη φοιτητές/φοιτήτριες πλήρους φοίτησης που θα ολοκληρώσουν τις σπουδές τους μέσα σε δύο έτη, θα κληθούν σε συνέντευξη από την εταιρία.

Δείτε αναλυτικά τις προοπτικές απασχόλησης των αποφοίτων του ΠΜΣ πατώντας εδώ.

Ενημερωτικό Φυλλάδιο

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο