Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Τμήμα
Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης
Τίτλος Προγράμματος
Μουσικές Τέχνες
Δίδακτρα
4000 ευρώ
Κατευθύνσεις

1. Διδακτική Μουσικών Οργάνων
2. Παλαιά Μουσική και τροπικές μουσικές παραδόσεις της Μεσογείου
3. Μουσική Ερμηνεία και Εκτέλεση /Μουσική Δημιουργία»: i. Ερμηνεία και Εκτέλεση (μετά τον τίτλο θα αναφέρεται και το κύριο αντικείμενο σπουδών), ii. Μουσική Δωματίου, iii. Διεύθυνση Ορχήστρας, iv. Σύνθεση»

Πρόσθετες Πληροφορίες

Ανακοίνωση για Έναρξη νέου  κύκλου σπουδών (Ε΄) και φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Στην αρ. 26/6-7-2022 συνεδρίαση της Συνέλευσης του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης αποφασίστηκε η έναρξη του Ε΄ κύκλου μαθημάτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μουσικές Τέχνες» το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.

Μέχρι την ανάρτηση της προκήρυξης (κατά πάσα πιθανότητα τον Δεκέμβριο 2022) θα επιθυμούσαμε όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα να συμπληρώσουν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να την αποστείλουν στο musart@uom.edu.gr.

Η ανωτέρω δήλωση δεν είναι δεσμευτική και σκοπό έχει την καταγραφή ενδιαφέροντος για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση εδώ.

--------------------

Χρονική διάρκεια: Τέσσερα (4) εξάμηνα ή τρία (3) εξάμηνα ανάλογα με την ειδίκευση.

Τρόπος διδασκαλίας: Η διδασκαλία και παρακολούθηση των μαθημάτων του Π.Μ.Σ. γίνεται δια ζώσης και έως 35% των ωρών με μέσα εξ’ αποστάσεως (ν. 4485/2017, άρθρο 30, παρ. 3). Συνδυάζεται με την ερευνητική - καλλιτεχνική απασχόληση και άσκηση των μεταπτυχιακών φοιτητών, με τη συμμετοχή τους σε ερευνητικά προγράμματα και σε άλλες ερευνητικές - καλλιτεχνικές δραστηριότητες του Τμήματος.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο