Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Τμήμα
Κοινοπραξία 4 Πανεπιστημίων: Πανεπιστήμιο Κρήτης, University of Malta, University of Crete, University of Lisbon & San Stefan University
Τίτλος Προγράμματος
Erasmus Mundus Joint Master in Resilience in Educational Contexts (EMJM FLOURISH)
Δίδακτρα
9000 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Νέο Κοινό ΠΜΣ Erasmus Mundus Joint Master Resilience in Educational Contexts (Ψυχική Ανθεκτικότητα σε Εκπαιδευτικά Πλαίσια)

Το αγγλόφωνο αυτό ΠΜΣ που θα χρηματοδοτηθεί για 6 χρόνια από την Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελείται από μια κοινοπραξία (Consortium) 4 Πανεπιστημίων (University of Malta, University of Crete, University of Lisbon, San Stefan University) και θα υποστηριχτεί από το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης και θα υλοποιηθεί σε συνέργεια και με άλλους συνεργάτες (associates) και ερευνητικά κέντρα και φορείς.

Το νέο αυτό ΠΜΣ εστιάζεται σε μια θεματική αιχμής σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο και αποτελεί καινοτόμο ΠΜΣ για επαγγελματίες της εκπαίδευσης σε Ευρώπη και Αμερική.

Η υλοποίηση του μεταπτυχιακού προγράμματος ξεκινά τον Σεπτέμβριο 2023 στο Πανεπιστήμιο της Μάλτας και στο εαρινό εξάμηνο 2024, το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα υποδεχτεί 30 αλλοδαπούς φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής Σχολικής Ψυχολογίας Αναστάσιος Ματσόπουλος, Ph.D. Επιστημονικός Διευθυντής της Μονάδας Σχολικής Ψυχολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο