Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Τμήμα
Περιβάλλοντος
Τίτλος Προγράμματος
Πλανητική Περιβαλλοντική Αλλαγή, Διαχείριση και Τεχνολογία
Δίδακτρα
1700 ευρώ
Κατευθύνσεις

1. Περιβαλλοντική Πολιτική και Διατήρηση Βιοιποικιλότητας
2. Οικολογική Μηχανική, Ενέργεια και Κλιματική Αλλαγή
3. Research in Environmental Sciences

Πρόσθετες Πληροφορίες

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πλανητική Περιβαλλοντική Αλλαγή, Διαχείριση & Τεχνολογία» λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 (ΦΕΚ 2548/Β/27.06.2019), με στόχο την παροχή επιστημονικών και επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων σε θέματα Πλανητικής Περιβαλλοντική Αλλαγής, Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στη Μυτιλήνη.

Τρόπος διδασκαλίας: Το Π.Μ.Σ. υλοποιείται σε περιβάλλον μικτής διαδικασίας μάθησης, που συνδυάζει δια ζώσης και εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, το οποίο δεν απαιτεί τη διαρκή φυσική παρουσία των μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών στην έδρα του Τμήματος (Μυτιλήνη). Συγκεκριμένα, σε κάθε ένα από τα δύο πρώτα εξάμηνα σπουδών, πραγματοποιούνται κατά την πρώτη εβδομάδα κάθε εξαμήνου, κύκλοι εντατικών διαλέξεων στην έδρα του Τμήματος. Τις υπόλοιπες εβδομάδες πραγματοποιούνται απογευματινά μαθήματα με χρήση σχετικής πλατφόρμας που υποστηρίζει την εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτική διαδικασία. Το τρίτο εξάμηνο είναι αφιερωμένο στην εκπόνηση της μεταπτυχιακής διατριβής. Είναι επιτρεπτές δύο (2) απουσίες ανά μάθημα για το σύνολο των εβδομάδων του κάθε μαθήματος. Εξαιρούνται οι δραστηριότητες της εισαγωγικής εβδομάδας κάθε εξαμήνου, των οποίων η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο