Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Τμήμα
Κοινωνιολογίας
Τίτλος Προγράμματος
Migration Studies: Management of Migratory and Refugee Flows in Europe
Δίδακτρα
3500 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός εισακτέων
Ο προβλεπόμενος αριθμός εισακτέων φοιτητών ορίζεται κατ’ ανώτατο όριο στους πενήντα (50).

Μέθοδος διδασκαλίας
Το ΠΜΣ υλοποιείται σε περιβάλλον εξ αποστάσεως διαδικασίας μάθησης, το οποίο δεν απαιτεί τη διαρκή φυσική παρουσία των μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών στην έδρα του Τμήματος. Τα δύο πρώτα εξάμηνα περιλαμβάνουν διδασκαλία μαθημάτων που υλοποιείται με τεχνολογία σύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, αξιοποιώντας ηλεκτρονική πλατφόρμα η οποία υποστηρίζει την εκπαιδευτική διαδικασία κατά τη διάρκεια όλων των διδακτικών εβδομάδων.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η παρακολούθηση των διαλέξεων και της συνολικής εκπαιδευτικής διαδικασίας απαιτεί τη συστηματική συμμετοχή όλων των φοιτητών/τριών μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας σε όλη τη διάρκεια του μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών.
Η παρακολούθηση των μαθημάτων και η συμμετοχή στις κάθε είδους εκπαιδευτικές δραστηριότητες είναι υποχρεωτική.

Γλώσσα
Τα μαθήματα διεξάγονται στην αγγλική γλώσσα. Ορισμένες διαλέξεις επισκεπτών καθηγητών διεξάγονται στην αγγλική ή και σε άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες με πρόβλεψη όμως διερμηνείας προς την αγγλική γλώσσα

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα
Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο