Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Τμήμα
Κοινωνιολογίας
Τίτλος Προγράμματος
Ευρωπαϊκές Κοινωνίες και Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση
Δίδακτρα
1500 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στη Μυτιλήνη.

10.8. Εξ αποστάσεως εκπαίδευση (παρ. 3 του άρθρου 30 του ν. 4485/2017)
Στο πλαίσιο του ΠΜΣ Ευρωπαϊκές Κοινωνίες και Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση παρέχεται εξ αποστάσεως διδασκαλία, σε ποσοστό 50% κατά μέγιστο, ως προς το συνολικό πρόγραμμα διδασκαλίας (παρ. 3 του άρθρο 30 του ν. 4485/2017).
Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση (διαλέξεις, παρουσιάσεις εργασιών) διεξάγεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που προσφέρονται από νέες τεχνολογίες και μέσα σύγχρονης τηλε-εκπαίδευσης, όπως η ηλεκτρονική πλατφόρμα Open e-Class (eclass.aegean.gr), η πλατφόρμα Zoom και άλλα.
10.9. Τα διά ζώσης μαθήματα διεξάγονται στη διάρκεια της πρώτης και τελευταίας εβδομάδας του χειμερινού και εαρινού εξαμήνου εκάστου ακαδημαϊκού έτους.
Τα διά ζώσης μαθήματα δύνανται να πραγματοποιούνται στην έδρα του Τμήματος Κοινωνιολογίας στη Μυτιλήνη ή αλλού, σε χώρους που έχουν διατεθεί στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία του Προγράμματος

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο