Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τμήμα
Πληροφορικής & Στατιστικής
Τίτλος Προγράμματος
MSc in Data Science (Επιστήμη Δεδομένων)
Δίδακτρα
6000-7500 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Το Π.Μ.Σ. διατηρεί μία σειρά από σημαντικές συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες, τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.

Υποτροφίες: «Σας ενημερώνουμε ότι το ΠΜΣ στην Επιστήμη Δεδομένων, χορηγεί πλήρη υποτροφία φοίτησης στο πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης στους πρώτους 3 αποφοιτούντες φοιτητές των Τμημάτων Πληροφορικής, Στατιστικής και ΔΕΤ του ΟΠΑ με βαθμό 9 και άνω, και υποτροφία 3000 Ευρώ σε όλους τους αιτούντες όλων των Τμημάτων Πληροφορικής και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών με βαθμό 9 και άνω.Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://datascience.aueb.gr/»

Tο πρόγραμμα συμμετείχε στην 3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του προγράμματος και να μάθετε περισσότερα για τη δομή, το περιεχόμενο και τις προοπτικές του. Παρουσιάζει ο Καθηγήτης στο Τμήμα Πληροφορικής του ΟΠΑ και Διευθυντής του προγράμματος Msc in Data Science κ. Βασσάλος Βασίλειος.

ΦΕΚ ίδρυσης

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα
Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο