Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου
Τμήμα
Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων
Τίτλος Προγράμματος
Master of Banking, Investment and Finance - Mεταπτυχιακό στα Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά
Δίδακτρα
με δίδακτρα
Πρόσθετες Πληροφορίες

Δια ζώσης πρόγραμμα - Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία των φοιτητών στην Πάφο.

Το Mεταπτυχιακό στα Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά παρέχει εξειδικευμένη και υψηλού επιπέδου γνώση στις επιστήμες της Τραπεζικής, της Επενδυτικής και της Χρηματοοικονομικής σε άτομα που εργάζονται ή επιθυμούν να ακολουθήσουν επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, σε τράπεζες, επενδυτικές και χρηματιστηριακές εταιρείες, ή σε εταιρείες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Επαγγελματικές Προοπτικές

Οι απόφοιτοι του Mεταπτυχιακού στα Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά μπορούν να εργαστούν σε επενδυτικές και εμπορικές τράπεζες, hedge funds, εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και οικονομικών οργανισμών. Μια καριέρα στον τομέα των Τραπεζικών, Επενδυτικών και Οικονομικών είναι συναρπαστική και ανταποδοτική. Ο κόσμος των Χρηματοοικονομικών, με τις ποικίλες ευκαιρίες καριέρας και τη συνεχή ζήτηση για ικανά στελέχη, προσφέρει ελκυστικές επιλογές σταδιοδρομίας για κατόχους αυτού του μεταπτυχιακού τίτλου.

Γλώσσα 

Η διδασκαλία γίνεται στα Αγγλικά.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο