Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου
Τμήμα
Σχολή Νομικής και Κοινωνικών Επιστημών
Τίτλος Προγράμματος
Μεταπτυχιακό στην Ιστορία
Δίδακτρα
με δίδακτρα
Κατευθύνσεις

1. Γενική Ιστορία
2. Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία
3. Οικονομική Ιστορία
4. Πολιτική και Διπλωματική Ιστορία
5. Ιστορία του Πολιτισμού
6. Ιστορία Νεότερης και Σύγχρονης Ελληνικής Λογοτεχνίας

Πρόσθετες Πληροφορίες

Δια ζώσης πρόγραμμα - Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία των φοιτητών στην Πάφο.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ιστορίας είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα με πολλές επιλογές και ευκαιρίες. Είναι οργανωμένο σε μια σύγχρονη, μοντέρνα επιστημονική διάρθρωση με βάση τα διεθνή επιστημονικά πρότυπα έτσι που να εξυπηρετείται ο φοιτητής στις σπουδές και ταυτόχρονα να τυγχάνει άρτιας και ποιοτικής επιστημονικής κατάρτισης και να έχει την ευκαιρία συνδυασμού της φοίτησης με ψυχαγωγία.

Σκοπός Προγράμματος

Το πρόγραμμα έχει σκοπό τη μεταπτυχιακή κατάρτιση και επιστημονική εξειδίκευση στην Ιστορία με στόχο την απόκτηση περισσότερων επαγγελματικών εφοδίων και την ευρύτερη κατάρτιση ατόμων με ειδικά ενδιαφέροντα στην Ιστορία. Απευθύνεται σε πτυχιούχους Φιλοσοφικών και Παιδαγωγικών Σχολών και Τμημάτων Πολιτικής Επιστήμης, Κοινωνιολογίας, Ευρωπαϊκών Σπουδών, Δημοσιογραφίας και άλλων παρεμφερών Τμημάτων και Σχολών. Στην Κατεύθυνση Ιστορίας του Πολιτισμού γίνονται επίσης δεκτοί απόφοιτοι Ανωτάτων Σχολών Καλών Τεχνών και αναγνωρισμένων Μουσικών Σχολών. Προσφέρει ευκαιρία επιμόρφωσης και επαγγελματικής ανέλιξης σε εκπαιδευτικούς, δημόσιους υπαλλήλους και άλλους επαγγελματίες αλλά και την ευκαιρία σε νέους αποφοίτους για εξειδικευμένη κατάρτιση και απόκτηση πρόσθετων προσόντων. Επιδίωξη είναι μια πιο ολοκληρωμένη κατανόηση του ιστορικού παρελθόντος, της σημασίας και της διάχυσης του στο σύγχρονο κόσμο.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο