Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου
Τμήμα
Σχολή Νομικής και Κοινωνικών Επιστημών
Τίτλος Προγράμματος
Μεταπτυχιακό στην Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση
Δίδακτρα
με δίδακτρα
Πρόσθετες Πληροφορίες

Δια ζώσης πρόγραμμα - Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία των φοιτητών στην Πάφο.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση φιλοδοξεί να προσφέρει στην αγορά εργασίας εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες στα ζητήματα και τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Απευθύνεται κυρίως σε πτυχιούχους που εργάζονται ήδη και ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν σε συναφείς δραστηριότητες υποστηριζόμενες από Εθνικές Υπηρεσίες ή υπηρεσίες της Ε.Ε. τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ασκεί σήμερα μια συνεχώς αυξανόμενη επίδραση για τη λειτουργία των κρατών- μελών της αλλά και των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, οργανισμών και άλλων φορέων, καθώς και για τη δραστηριοποίηση των ελεύθερων επαγγελματιών στον ευρωπαϊκό χώρο και στον χώρο του διεθνοποιημένου περιβάλλοντος.

Το Μεταπτυχιακό στην Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση συνδυάζει προσεγγίσεις από τη σκοπιά του δικαίου, της οικονομίας, της διοίκησης και της πολιτικής, ώστε να προσφέρει στον φοιτητή την  πολύπλευρη θεώρηση των θεμάτων, που είναι αναγκαία για τη βαθύτερη κατανόηση των πολιτικών και του τρόπου λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επαγγελματική Πιστοποίηση – Προοπτικές

Αντίθετα από πολλά παρεμφερή προγράμματα σπουδών, το Μεταπτυχιακό στην Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση αυτό εστιάζει περισσότερο στις γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που πρέπει να αποκτήσει ο σύγχρονος δικηγόρος, επιχειρηματίας, οικονομολόγος, δημόσιος λειτουργός κλπ., προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στο διαρκώς εξελισσόμενο διεθνές και ευρωπαϊκό περιβάλλον. Οι απόφοιτοι θα μπορούν, επίσης, να διεκδικήσουν αποτελεσματικά θέσεις στελεχών σε διεθνείς οργανισμούς, στο δημόσιο, μεγάλες επιχειρήσεις, γραφεία συμβούλων, δικηγόρων, ελεγκτών, σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις κλπ.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο