Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου
Τμήμα
Σχολή Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών
Τίτλος Προγράμματος
Mεταπτυχιακό στην Αρχιτεκτονική Τοπίου (MLA)
Δίδακτρα
με δίδακτρα
Πρόσθετες Πληροφορίες

Δια ζώσης πρόγραμμα - Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία των φοιτητών στην Πάφο.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Αρχιτεκτονική Τοπίου, το οποίο είναι μοναδικό στην Κύπρο, απευθύνεται σε αποφοίτους της Αρχιτεκτονικής, της Αρχιτεκτονικής Τοπίου, και άλλων συναφών επιστημονικών ειδικοτήρων (π.χ. πολεοδομία, δασολογία, γεωπονία, βιολογία), οι οποίοι επιθυμούν να εκπαιδευτούν ως επαγγελματίες Αρχιτέκτονες Τοπίου. Ασχολείται με τη μελέτη και το σχεδιασμό του φυσικού και ανθρωπογενούς τοπίου και φιλοδοξεί να καλύψει ένα εκπαιδευτικό κενό σε αυτόν τον επιστημονικό τομέα δεδομένου ότι σήμερα υπάρχει μια κλιμακούμενη ανάγκη για τη δημιουργία αειφόρων ανοιχτών χώρων πρασίνου σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο.

Επαγγελματικές Προοπτικές

Οι πτυχιούχοι του Mεταπτυχιακού στην Αρχιτεκτονική Τοπίου μπορούν να στελεχώσουν μελετητικά γραφεία, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και άλλους Δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Αρχιτεκτονική Τοπίου ακολουθεί τις προδιαγραφές του της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αρχιτεκτόνων Τοπίου (IFLA) των Ευρωπαϊκών Σχολών της Αρχιτεκτονικής Τοπίου (ECLAS) και του Βρετανικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής Τοπίου (LandscapeInstitute), καθώς και του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Τοπίου (Π.Σ.Α.Τ), όπου οι απόφοιτοι μπορούν να εγγραφούν ως Αρχιτέκτονες Τοπίου και να εργαστούν στον διεθνή χώρο.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο