Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου
Τμήμα
Λογιστικής και Χρηματοικονομικών
Τίτλος Προγράμματος
MSc in Accounting and Financial Management (Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση)
Δίδακτρα
με δίδακτρα
Πρόσθετες Πληροφορίες

Δια ζώσης πρόγραμμα - Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία των φοιτητών στην Πάφο.

Το Μεταπτυχιακό στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση παρέχει μια ολοκληρωμένη και αυστηρή αντιμετώπιση των βασικών τομέων της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης. Ο κύριος στόχος του είναι να σας παρέχει μια πλήρη κατανόηση των λογιστικών εννοιών και της εφαρμογής τους σε διάφορους τύπους επιχειρηματικών οντοτήτων.

Θα αποκτήσετε εκτεταμένες γνώσεις σχετικά με ένα ευρύ φάσμα θεωριών, εργαλείων, μεθόδων και τεχνικών λογιστικής και χρηματοοικονομικής διαχείρισης σε ένα διεθνές πλαίσιο και θα αναπτύξετε την ικανότητά σας να προβληματίζεστε κριτικά για τις τρέχουσες συζητήσεις στη λογιστική και οικονομική ακαδημαϊκή και επαγγελματική βιβλιογραφία.

Αυτό το μεταπτυχιακό θα σας προετοιμάσει για ανώτερους λογιστικούς και χρηματοοικονομικούς ρόλους τόσο σε οργανισμούς του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Θα είστε εξοπλισμένοι με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για την αντιμετώπιση σύνθετων λογιστικών και οικονομικών ζητημάτων σε μια σειρά πλαισίων απασχόλησης. Το επίκεντρο του μαθήματος θα ενισχύσει την ικανότητά σας να αναλύετε οποιαδήποτε κατάσταση και να λαμβάνετε σωστές στρατηγικές αποφάσεις.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ACCA

To Μεταπτυχιακό στην Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση έχει αξιολογηθεί και έχει διαπιστευτεί από τους ACCA ως ακολούθως:

  1. MSc in Accounting and Financial Management διαπιστευμένο από το ACCA για τις εννέα εξετάσεις εφαρμοσμένων γνώσεων και εφαρμοσμένων δεξιοτήτων
    Επιλέγοντας αυτή τη κατεύθυνση, οι φοιτητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το Μεταπτυχιακό στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική Δοίκηση απαλλάσσονται και από τις εννέα εξετάσεις του ACCA Εφαρμοσμένης Γνώσης και Εφαρμοσμένων Δεξιοτήτων.
  1. ACCA Embedded MSc in Accounting and Financial Management
    Αυτή η κατεύθυνση είναι διαθέσιμη μόνο σε φοιτητές που έχουν ήδη ολοκληρώσει τις εννέα εξετάσεις του ACCA Εφαρμοσμένης Γνώσης και Εφαρμοσμένων Δεξιοτήτων – ή έχουν τον ισοδύναμο αριθμό 9 εξαιρέσεων και επιθυμούν να προχωρήσουν στις 4 επαγγελματικές εξετάσεις Στρατηγικών μαθημάτων του ACCA για να αποκτήσουν την πιστοποίηση ACCA. Οι φοιτητές πρέπει να λάβουν μέρος στις εξετάσεις Στρατηγικού Επαγγελματικού Επιπέδου παράλληλα με τις πανεπιστημιακές εξετάσεις τους. Επιλέγοντας αυτή τη κατεύθυνση, οι φοιτητές θα έχουν το πλεονέκτημα της εκτεταμένης προετοιμασίας και καθοδήγησης από έμπειρους καθηγητές για τα 4 Στρατηγικά μαθήματα του ACCA.
Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο