Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

The programme of Horticultural Genetics and Biotechnology is organized in 5 Units ( 60.0 ECTS).

Introduction to advanced biology and biotechnological tools (21.0 ECTS)

Content:

  • Biochemistry
  • Cell biology
  • Biotechnological Applications I
  • Biotechnological Applications II
  • Genetics
  • Molecular biology
  • Introduction to bioinformatics and systems biology
  • Phenomics

Applied genetics I (9.0 ECTS)

Content:

  • Molecular breeding
  • Genetic association studies
  • DNA Methods for Authentication and Traceability of Agricultural and Food Products

Arabidopsis Genetics (9.0 ECTS)

Content:

  • Principles of Arabidopsis genetics
  • Arabidopsis transformation and analysis of transgenic plants
  • Mutant analysis of Arabidopsis

Horticultural biotechnology (18.0 ECTS)

Content:

  • Molecular biology of Ethylene
  • Phytonutrients : Production / regulation and human health
  • Nutritional genomics
  • Molecular Biology of Fruit Ripening
  • CA storage and molecular basis of Hypoxia and Laboratory

Extended Essay (3.0 ECTS)

Content:

  • Extended Essay
Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο