Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

The programme of Food Quality & Chemistry of Natural Products is organized in 6 Units ( 60.0 ECTS).

Fundamental overviews (14.0 ECTS)

Content:

  • Introduction to Statistics
  • Organic chemistry
  • Analytical Chemistry I
  • Biochemistry of Secondary Metabolism

Advanced food chemistry - 16 ECTS (16.0 ECTS)

Content:

  • Water relations in food-food carbohydrates
  • Foods/Lipids/Antioxidants
  • Functional foods and bioactive ingredients
  • Analytical chemistry II

Chemistry of natural products - 12 ECTS (12.0 ECTS)

Content:

  • Chemistry of terpenoids and essential oils
  • Chemistry of alkaloids, flavonoids and other phenolics
  • Laboratory techniques II
  • Laboratory techniques I

Common Unit (3.0 ECTS)

Content:

  • Products of appellation of origin

Topics in food science I - 15 ECTS (12.0 ECTS)

Content:

  • Food safety management
  • Food legislation
  • Quality assurance

Extended Essay - 3 ECTS (3.0 ECTS)

Content:

  • Extended Essay
Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο