ΟΠΑ - Management Information Systems
Msc in Data Science
Neapolis University
ΠΜΣ Συμβουλευτικής- Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
International Hellenic University
Φορέας
Hellenic American College
Τίτλος Προγράμματος
Master of Arts in Conference Interpreting
Πρόσθετες Πληροφορίες

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διερμηνεία Συνεδρίων προσφέρει σε όλους εσάς μια ολοκληρωμένη βασική εκπαίδευση στη Θεωρία της Διερμηνείας και πάνω από 300 ώρες πρακτικής εξάσκησης στην ευθεία και την αντίστροφη διερμηνεία. Περίπου 50% της εκπαίδευσης πραγματοποιείται στο Εργαστήριο Διερμηνείας που διαθέτουμε με τη χρήση καμπινών διερμηνείας Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διερμηνεία Συνεδρίων αντικατοπτρίζει τον τρόπο που πραγματοποιείται η Διερμηνεία Συνεδρίων σήμερα. Στο πρόγραμμα διδάσκουν καθηγητές με μεγάλη εμπειρία ως επαγγελματίες διερμηνείς σε εθνικούς και διεθνείς φορείς. Επιπλέον, το πρόγραμμα ακολουθεί τις απαιτήσεις εκπαίδευσης που έχει θέσει η Γενική Διεύθυνση Διερμηνείας (SCIC) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η δομή και το περιεχόμενο του προγράμματος έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες ανερχόμενων διερμηνέων που επιθυμούν να διεκδικήσουν μια μόνιμη θέση ως διερμηνείς συνεδρίων σε εθνικούς και Ευρωπαϊκούς θεσμούς και υπηρεσίες ή να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες παρέχοντας υπηρεσίες διερμηνείας σε ιδιωτικούς φορείς. Επιπλέον, οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν τη δυνατότητα να επιδιώξουν μια σταδιοδρομία σε εταιρίες διοργάνωσης συνεδρίων και μεταφραστικά γραφεία, καθώς και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης.


Σας άρεσε το eduguide; κάντε μας

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχολιάστε...

blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα