Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Τμήμα
Επιστήμης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Μηχανικής
Τίτλος Προγράμματος
Telecommunications Engineering - Μηχανική Τηλεπικοινωνιών
Δίδακτρα
με δίδακτρα
Πρόσθετες Πληροφορίες

Δια ζώσης πρόγραμμα - Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία των φοιτητών στη Λευκωσία

Οι τηλεπικοινωνίες είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους εμπορικούς τομείς σε ολόκληρο τον κόσμο, με εξαιρετικές προοπτικές εργοδότησης . Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Μηχανική Τηλεπικοινωνιών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου παρέχει θεωρητικές γνώσεις και πρακτική εμπειρία στις πιο σημαντικές πτυχές του τομέα των τηλεπικοινωνιών, όπως τις ενσύρματες επικοινωνίες, τις ασύρματες επικοινωνίες, καθώς και τα τελευταία πρότυπα και τις μοντέρνες τάσεις στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Προοπτικές Εργοδότησης

Οι απόφοιτοι του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Μηχανικής των Τηλεπικοινωνιών έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν την επαγγελματική σταδιοδρομία τους στους εμπορικούς τομείς των ενσύρματων και ασύρματων τηλεπικοινωνιών, καθώς και στον τομέα διαχείρισης τηλεπικοινωνιακών δικτύων. Παραδείγματα θέσεων που μπορούν να  καλυφθούν από τους απόφοιτους του Προγράμματος συμπεριλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται, στις ακόλουθες: σχεδιασμός συστημάτων τηλεπικοινωνιών, σχεδιασμός κινητών / ασύρματων δικτύων, τεχνολογίες RF και μικροκυμάτων, σχεδιασμός κεραιών, σχεδιασμός ψηφιακών δεκτών, δορυφορικές επικοινωνίες κλπ. Οι απόφοιτοι του Προγράμματος μπορούν επίσης να διδάξουν σε προγράμματα θεμελιώδους ή εφαρμοσμένης επιστήμης εάν συνεχίσουν τις σπουδές τους και ολοκληρώσουν μια διδακτορική διατριβή.

Γλώσσα

Το πρόγραμμα προσφέρεται στην Αγγλική Γλώσσα. 

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο