Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Τμήμα
Επιστήμης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Μηχανικής
Τίτλος Προγράμματος
Occupational Safety and Health - Επαγγελματική Ασφάλεια και Υγεία
Δίδακτρα
με δίδακτρα
Πρόσθετες Πληροφορίες

Δια ζώσης πρόγραμμα - Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία των φοιτητών στη Λευκωσία

Το Μεταπτυχιακό στην Επαγγελματική Ασφάλεια δίνει τη δυνατότητα σε πτυχιούχους από κλάδους όπως μηχανολογίας, θετικών επιστημών, ψυχολογίας, διοίκησης επιχειρήσεων, υγείας να αναπτύξουν γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της Ασφάλειας και Υγείας στο εργασιακό περιβάλλον. Οι φοιτητές εκπαιδεύονται σε διάφορους τομείς όπως στον εντοπισμό των κίνδυνων, την αξιολόγηση των ρίσκων και τη σύσταση μεθόδων ελέγχου. Οι φοιτητές μπορούν να διερευνήσουν το συγκεκριμένο τομέα ενδιαφέροντος τους κατά την ολοκλήρωση της μεταπτυχιακής τους διατριβής. Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να εγγραφούν ως Σύμβουλοι Εξωτερικών Υπηρεσιών Προστασίας και Πρόληψης (ΕΞΥΠΠ), αφού πληρούν τις προδιαγραφές που απαιτούνται από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Προοπτικές Εργοδότησης

  • Συμβουλευτική για την Υγεία και την Ασφάλεια
  • Βιομηχανία Ενέργειας
  • Διαχείριση Κινδύνων
  • Ανάλυση και Έρευνα Δημόσιας Πολιτικής
  • Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού

Γλώσσα

Το πρόγραμμα προσφέρεται στην Αγγλική Γλώσσα.

Το MSc στην Επαγγελματική Ασφάλεια και Υγεία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι το μόνο αξιολογημένο από το IOSH πρόγραμμα στην Κύπρο. Οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στο IOSH ως Student Member, ενώ οι απόφοιτοι πληρούν τις ακαδημαϊκές προϋποθέσεις για την ένταξη  στη βαθμίδα Grad IOSH, μόνο ένα βήμα πριν από το Chartered Membership. Συμφωνίες Erasmus+ Οι φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος Επαγγελματική Ασφάλεια και Υγεία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου συμμετέχουν στο ευρωπαικό πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus+. Για να δείτε τις συγκεκριμένες συνεργασίες πατήστε εδώ. Για να δείτε όλες τις συνεργασίες του προγράμματος Erasmus+ πατήστε.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο