Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Τμήμα
Επιστημών Υγείας
Τίτλος Προγράμματος
Μαιευτική
Δίδακτρα
με δίδακτρα
Πρόσθετες Πληροφορίες

Δια ζώσης πρόγραμμα - Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία των φοιτητών στη Λευκωσία

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μαιευτικής έχει ως στόχο την παροχή τεκμηριωμένων γνώσεων και δεξιοτήτων υψηλής ποιότητας μέσα από μία διεπιστημονική προσέγγιση για την άρτια εκπαίδευση και κατάρτιση των φοιτητών/ τριών στο γνωστικό αντικείμενο της Μαιευτικής με έμφαση στην προγεννητική και περιγεννητική φροντίδα της λεχωίδας και του νεογνού. Η θεωρητική κατάρτιση συνδυάζεται με εργαστηριακή εμπειρία και κλινική άσκηση για την απόκτηση των απαραίτητων στάσεων και δεξιοτήτων σύμφωνα με τις προσταγές της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Μαιών.

Με την εγγραφή τους στο μητρώο Μαιών του Συμβουλίου Νοσηλευτικής και Μαιευτικής οι απόφοιτοι του προγράμματος θα μπορούν να δραστηριοποιούνται με επάρκεια, αυτοδύναμα είτε σε συνεργασία με άλλους επιστήμονες υγείας, σε δομές όπως ιδιωτικά και δημόσια μαιευτήρια, γυναικολογικές κλινικές, κέντρα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, ιδιωτικά ιατρεία, εταιρίες μητρικού θηλασμού και στη μαιευτική διοίκηση.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο