Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Τμήμα
Διοίκησης, Διαχείρισης και Μάρκετινγκ, Μονάδα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης
Τίτλος Προγράμματος
Διοίκηση Επιχειρήσεων- Master in Business Administration (MBA) (Εξ αποστάσεως)
Δίδακτρα
με δίδακτρα
Πρόσθετες Πληροφορίες

Εξ αποστάσεως πρόγραμμα- Τα μαθήματα πραγματοποιούνται online

Το MBA χαρακτηρίζεται από ένα καινοτόμο μοντέλο μάθησης που προετοιμάζει κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες στρατηγικού σχεδιασμού, επιχειρησιακής διαχείρισης, διαχείρισης ταλέντου και ανθρώπινου δυναμικού, καινοτομίας και ανάπτυξης. Οι φοιτητές του εν λόγω προγράμματος είναι εξοπλισμένοι με σύγχρονες διοικητικές δεξιότητες και επαρκείς γνώσεις ώστε, κατανοώντας τις επιμέρους πτυχές και λειτουργίες της επιχείρησης, να είναι σε θέση να συμβάλλουν στη στρατηγική ανάπτυξή της. Μέσα από το πρόγραμμα αναπτύσσονται και ενισχύονται οι ηγετικές ικανότητες, οι επικοινωνιακές δεξιότητες και οι αναλυτικές ικανότητες των φοιτητών, σε σχέση με την αντιμετώπιση επιχειρησιακών προκλήσεων. Το MBA προετοιμάζει κατάλληλα τους φοιτητές ώστε να διεκδικήσουν θέσεις  σε πολλαπλούς τομείς τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Προοπτικές Εργοδότησης

Εταιρική Διοίκηση. Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, Νεοσύστατες Εταιρίες, Κυβερνητικοί και Ημικρατικοί Οργανισμοί, Εμπόριο και Βιομηχανία

Διάρκεια Σπουδών

Ο ελάχιστος χρόνος για τη λήψη του μεταπτυχιακού στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι 3 ακαδημαϊκά τετράμηνα (πλήρης φοίτηση). Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στην προσπάθειά του να προσαρμόσουμε τα εξ αποστάσεως προγράμματα στις επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις των φοιτητών, προσφέρει τη δυνατότητα μερικής φοίτησης.

Γλώσσα Διδασκαλίας

Το πρόγραμμα προσφέρεται στην Ελληνική ή στην Αγγλική Γλώσσα

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο