Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Τμήμα
Επιστήμης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Μηχανικής
Τίτλος Προγράμματος
Computer Science - Πληροφορική
Δίδακτρα
με δίδακτρα
Πρόσθετες Πληροφορίες

Δια ζώσης πρόγραμμα - Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία των φοιτητών στη Λευκωσία

Το πρόγραμμα προσφέρει προχωρημένου επιπέδου γνώση σε όλους τους σημαντικούς τομείς της Επιστήμης των Υπολογιστών, όπως σύγχρονα δίκτυα, βάσεις δεδομένων, αλγόριθμοι και πολυπλοκότητα και τεχνολογίες λογισμικού, επιτρέποντας στο φοιτητή να εντριβεί σε τουλάχιστον ένα από αυτά.

Κατά την ανάπτυξη του προγράμματος, οι σπουδαστές μαθαίνουν πώς να αναλύουν σύνθετα προβλήματα, να αξιοποιούν θεωρητικές και πρακτικές τεχνικές για την ανάπτυξη λύσεων υψηλής ποιότητας λύσεις. Στο τέλος του προγράμματος, ο φοιτητής μπορεί να ακολουθήσει μια ιδιαίτερα παραγωγική και πολλά υποσχόμενη καριέρα στη βιομηχανία ή/και επιτυχή σπουδές για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος. 

Προοπτικές Εργοδότησης

Το πρόγραμμα δίνει ανοίγει τις πόρτες για καριέρα σε θέματα υπολογιστών σε όλα τα είδη επιχειρήσεων στην Κύπρο αλλά και σε όλο τον κόσμο, σε σχεδόν όλους τους τομείς έρευνας και ανάπτυξης στην Επιστήμη των Υπολογιστών. Ειδικότερα, μερικά από αυτά περιλαμβάνουν διαχειριστής έργου, σχεδιαστής Συστημάτων, (Κινητά/Ασύρματαα) Δίκτυα, Σχεδίαση και Ανάλυση Αλγορίθμων, Τεχνολογίες Λογισμικού, Εξόρυξη Δεδομένων, Εξόρυξη δεδομένων στο Web, Γραφικά, Ανάλυση Συστημάτων και ανάλυση δεδομένων .

Οι κάτοχοι του προγράμματος MSc μπορούν επίσης να προσληφθούν σε ερευνητικούς οργανισμούς θεωρητικής και εφαρμοσμένης έρευνας ή/και να συνεχίσουν τις σπουδές τους  με την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος.

Γλώσσα

Το πρόγραμμα προσφέρεται στην Αγγλική Γλώσσα.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο