Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τμήμα
Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης
Τίτλος Προγράμματος
Ψηφιακά Μέσα Επικοινωνίας και Περιβάλλοντα Αλληλεπίδρασης (Digital Communication Media and Interaction Environments)
Δίδακτρα
1950 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Σκοπός του Προγράμματος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στο επιστημονικό πεδίο του σχεδιασμού, της ανάπτυξης και της αξιολόγησης σύγχρονων και καινοτομικών πλαισίων διαχείρισης πληροφορίας, επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με χρήση ψηφιακών μέσων. Έμφαση αποδίδεται στις ειδικότερες θεματικές περιοχές της επιστήμης δεδομένων για την δημοσιογραφία και την επικοινωνία, του σχεδιασμού εμπειρίας εικονικών περιβαλλόντων καθώς και της συμμετοχικής διακυβέρνησης και ψηφιακής κοινωνικής και ανθρωπιστικής καινοτομίας, για τις οποίες στο πλαίσιο του Προγράμματος προτείνονται κύκλοι και ροές εξειδικευμένων μαθημάτων, με στόχο την διεπιστημονική κατάρτιση, την εις βάθος εξειδίκευση και την επαγγελματική ενδυνάμωση των αποφοίτων.

Στους στόχους του Προγράμματος συμπεριλαμβάνονται η προετοιμασία αποφοίτων υψηλού επιπέδου για απασχόληση σε φορείς του δημόσιου, του ιδιωτικού, του τρίτου τομέα ή και σε επιτελικές εθνικές και διεθνείς θέσεις, καθώς και η προετοιμασία για μεταπτυχιακές σπουδές διδακτορικού επιπέδου ή/και για ερευνητικές δραστηριότητες σε ιδρύματα του εσωτερικού ή του εξωτερικού.

Αριθμός εισακτέων: 20 άτομα/έτος

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα

Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο