Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Τμήμα
Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού
Τίτλος Προγράμματος
Σχεδιασμός Φωτισμού
Δίδακτρα
3250 - 3850 ευρώ
Κατευθύνσεις

1. Αρχιτεκτονικός φωτισμός
2. Κινηματογραφικός φωτισμός.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Γνωστικά αντικείμενα στα οποία εστιάζει το Π.Μ.Σ. αποτελούν η ψυχολογία της αντίληψης, η φυσιολογία της οπτικής αντίληψης,  η επίδραση του φωτός και του φωτισμού στον άνθρωπο και η επίτευξη οπτικής άνεσης, η σχέση της τέχνης με το φωτισμό, η επιστήμη της φυσικής του φωτός, ο σχεδιασμός φυσικού και τεχνητού φωτισμού από επιστημονική, καλλιτεχνική και τεχνολογική άποψη, ο προσδιορισμός του φωτισμού ως μέσο βιώσιμης ανάπτυξης  και η προσομοίωση με υπολογιστή.

Τέλη Φοίτησης: H εκάστοτε Θεματική Ενότητα κοστολογείται στα 650€ και η εκάστοτε Εργαστηριακή Θεματική Ενότητα κοστολογείται στα 950€. Το σύνολο των διδάκτρων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών ανέρχεται στις 3.250€ για την Α’ κατεύθυνση και στις 3.850€ για την Β’ κατεύθυνση.

H Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΕΑΠ συμμετείχε στην έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την παρουσίαση των μεταπτυχιακών της Σχολής και να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα σπουδών και τις προοπτικές τους. Παρουσιάζει ο καθηγητής της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, ο κ. Στυλιανός Ζερεφός.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα
Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο