Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Τμήμα
Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης
Τίτλος Προγράμματος
Επιστήμες της Αγωγής: Εκπαίδευση στα Μαθηματικά και τις Φυσικές Επιστήμες
Δίδακτρα
2700 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Αντικείμενο - Σκοπός

Σκοπός του προγράμματος είναι η εκπαίδευση επιστημονικού δυναμικού ικανού να ανταποκριθεί με επιτυχία στις ερευνητικές και διδακτικές προκλήσεις που αναδεικνύονται στο πεδίο της υποχρεωτικής εκπαίδευσης στα Μαθηματικά και τις Φυσικές Επιστήμες και να εξελίσσεται συνεχώς επαγγελματικά. Επιπλέον, η προαγωγή της επιστημονικής γνώσης σε ζητήματα εκπαίδευσης στα Μαθηματικά και τις Φυσικές Επιστήμες μέσω της ανάπτυξης της έρευνας και της διδασκαλίας σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις των αντίστοιχων επιστημονικών πεδίων. 

Ειδικότερα, η εκπαίδευση των μεταπτυχιακών φοιτητών στο πλαίσιο του συγκεκριμένου Π.Μ.Σ. αποσκοπεί στο να προσφέρει ευκαιρίες σε βάθος κατανόησης (α) των διαδικασιών μάθησης και διδασκαλίας στα Μαθηματικά και τις Φυσικές Επιστήμες στην υποχρεωτική εκπαίδευση και (β) της αντίστοιχης έρευνας και της σχέσης της με την εκπαιδευτική πράξη.  Επιπλέον, το πρόγραμμα αποβλέπει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων αναγκαίων για την επιτυχή άσκηση επαγγελματικής και ευρύτερα επιστημονικής δράσης στο πεδίο της εκπαίδευσης στα Μαθηματικά και τις Φυσικές Επιστήμες.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα

Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο