Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Τμήμα
Ιατρικής
Τίτλος Προγράμματος
Ανθρώπινη Αναπαραγωγή
Δίδακτρα
3000 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός εισακτέων: 20 άτομα/έτος

Αντικείμενο - Σκοπός είναι η μεταπτυχιακή διδασκαλία, έρευνα και πρακτική εκπαίδευση στο θέμα της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας. Σκοποί του προγράμματος είναι: (α) Η σε βάθος κατάρτιση των συμμετεχόντων με όλες τις επιστημονικά τεκμηριωμένες γνώσεις στο πεδίο της ανθρώπινης αναπαραγωγής και στην ανά πτυξη δεξιοτήτων και εξοικείωση με την πρακτική αντιμετώπιση ζευγαριών με προβλήματα υπογονιμότητας. (β) Να βοηθήσει στη δημιουργία εξειδικευμένου επιστημονικού δυναμικού στο γνωστικό αντικείμενο της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής που θα συμβάλλει στη βελτίωση των υπηρεσιών παροχής υγείας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται σε εντατικές ενότητες Παρασκευή- Σάββατο και Κυριακή μία φορά τον μήνα, ώστε να διευκολύνεται η παρακολούθηση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος από εργαζόμενους και διαμένοντες σε άλλες πόλεις.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο