Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Τμήμα
Σχολή Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών & Οικονομικών Επιστημών
Τίτλος Προγράμματος
MSc in International Accounting, Auditing and Taxation (Διεθνής Λογιστική, Ελεγκτική και Φορολογία)
Δίδακτρα
3900 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διεθνή Λογιστική, Ελεγκτική και Φορολογία (πρώην ΠΜΣ στη Διεθνής Λογιστική, Ελεγκτική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση) προσφέρεται από τη Σχολή Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημιακού Κέντρου Διεθνών Προγραμμάτων Σπουδών του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου. Το αναμορφωμένο και επικαιροποιημένο πρόγραμμα σπουδών διαμορφώθηκε με την βοήθεια ατόμων με εξειδίκευση και εμπειρία σε ζητήματα διεθνούς λογιστική, ελεγκτικής και φορολογίας, τόσο από τον ακαδημαϊκό όσο και από την αγορά εργασίας. Το ΠΜΣ συνδυάζει ειδίκευση στην λογιστική, ελεγκτική και φορολογία, οι οποίες θα βοηθήσουν τους φοιτητές να λάβουν τις απαραίτητες γνώσεις σε θέματα λογιστικής, ελεγκτικής και φορολογίας.

Τα μαθήματα διδάσκονται αποκλειστικά στα αγγλικά.

Ιδανική επαγγελματική πορεία

Με την ολοκλήρωση των σπουδών, οι απόφοιτοι θα έχουν ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας σε διεθνείς και τοπικούς οργανισμούς. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την απασχολησιμότητα για φοιτητές και επαγγελματίες που στοχεύουν σε διεθνείς σταδιοδρομίες ως:

  • Λογιστές
  • Ελεγκτές
  • Σύμβουλοι σε θέματα λογιστικής, ελεγκτικής, φορολογικής και οικονομικής διαχείρισης
  • Εφοριακοί
  • Εταιρικοί δικηγόροι
Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο