Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Τμήμα
Σχολή Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών & Οικονομικών Επιστημών
Τίτλος Προγράμματος
Executive MBA (Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη)
Δίδακτρα
6000 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη προσφέρεται από τη Σχολή Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημιακού Κέντρου Διεθνών Προγραμμάτων Σπουδών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας. Το πρόγραμμα είναι σχεδιάσμενο ώστε να προσφέρει μεταπτυχιακή (μάστερ) εκπαίδευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και προσφέρεται σε στελέχη που επιθυμούν περαιτέρω εξειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το ευέλικτο χρονοδιάγραμμα διδασκαλίας στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα σε φοτητές από διαφορετικά υπόβαθρα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται ποικίλες μέθοδοι διδασκαλίας για τη διευκόλυνση της μάθησης, όπως εργαστήρια, συνεδρίες ανάπτυξης δεξιοτήτων (soft skills) και επιχειρηματικά σεμινάρια. Τα μαθήματα διδάσκονται αποκλειστικά στα αγγλικά.

Γιατί να επιλέξετε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας

  • Για να μάθετε από κορυφαίους, διεθνούς φήμης ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες
  • Για να συνεργαστείτε με έμπειρους συναδέλφους από άλλες χώρες ή/και κλάδους.
  • Για να ζήσετε ένα «πρακτικό» περιβάλλον εστιασμένο σε μια πρακτική προσέγγιση στη μάθηση.
  • Για να δημιουργήσετε ένα πολύτιμο δίκτυο επαφών δια βίου.
Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο