Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Τμήμα
Φυσικής, Χημείας, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας & Κοινωνικής Εργασίας
Τίτλος Προγράμματος
Διδακτική των Επιστημών και Σύγχρονες Τεχνολογίες (MSc in Didactic of Sciences and Modern Technology)
Δίδακτρα
3500 ευρώ
Κατευθύνσεις

1. Διδακτική Θετικών / Οικονομικών / Μηχανικών Επιστημών
2.Διδακτική Κοινωνικών / Παιδαγωγικών / Ανθρωπιστικών / Νομικών Επιστημών

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τα Τμήματα Φυσικής, Χημείας και Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος εντάσσεται πλέον στις Σχολές Θετικών Επιστημών και Διοικητικής Επιστήμης και Λογιστικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Επομένως, και το πρόγραμμα «Διδακτική των Επιστημών και Σύγχρονες Τεχνολογίες» ανήκει πλέον στο ΔΠΘ. (ΦΕΚ A’ 39/13.03.2024)

Δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες επιλογής έχουν:

1. Για την ειδίκευση στη «Διδακτική Θετικών/Οικονομικών/Μηχανικών Επιστημών (Didactics of Science/Economics/Engineering)»: 

Πτυχιούχοι Τμημάτων Θετικών, Οικονομικών Επιστημών, Επιστήμης των Μηχανικών και συναφών γνωστικών αντικειμένων των ΑΕΙ της ημεδαπής και των αντίστοιχων τμημάτων της αλλοδαπής, της Σχολής Καλών Τεχνών, οι οποίοι γνωρίζουν καλά την ελληνική γλώσσα. 

2. Για την ειδίκευση στη «Διδακτική Κοινωνικών/Παιδαγωγικών/Ανθρωπιστικών/ Νομικών Επιστημών (Didactics of Social Sciences/Pedagogical/Humanities/Law)»

Πτυχιούχοι Τμημάτων Κοινωνικών, Παιδαγωγικών, Ανθρωπιστικών, Νομικών Επιστημών και συναφών γνωστικών αντικειμένων των ΑΕΙ της ημεδαπής και των αντίστοιχων τμημάτων της αλλοδαπής, οι οποίοι γνωρίζουν καλά την ελληνική γλώσσα

Το Δ.Π.Μ.Σ. παρέχει την Διδακτική και Παιδαγωγική Επάρκεια στους αποφοίτους του (ΦΕΚ 2262, τεύχος Β΄, 31-5-2021, Απόφαση 6η).

Τα μαθήματα θα διεξάγονται εξολοκλήρου εξ αποστάσεως και η φοίτηση είναι υποχρεωτική.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο