Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Τμήμα
Ιατρικής
Τίτλος Προγράμματος
MSc in Medical Research Methodology (Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία)
Δίδακτρα
5000 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Σκοπός του προγράµµατος είναι η εκπαίδευση ενός ευρέος φάσµατος επιστηµόνων σε µεθοδολογίες και τεχνολογίες αιχµής, που θα τους βοηθήσουν να σχεδιάζουν και να εκπονούν ερευνητικά προγράµµατα, προάγοντας την ακαδηµαϊκή και επαγγελµατική τους σταδιοδροµία.

Οι απόφοιτοι του Π.Μ.Σ. θα μπορούν να απασχοληθούν σε θέσεις του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, που απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις στο αντικείμενο της Ιατρικής Ερευνητικής Μεθοδολογίας.

Αριθμός εισακτέων: 35 φοιτητές 

Κατηγορίες υποψηφίων για φοίτηση στο Π.Μ.Σ.: Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους (ενδεικτικά, αλλά όχι αποκλειστικά) Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Πολυτεχνείου, Βιολογίας, Χημείας, Βιοχημείας, Βιοτεχνολογίας, Μοριακής Βιολογίας, Φαρμακευτικής, Κτηνιατρικής ή Νοσηλευτικής Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και σε εργαζομένους στους τομείς της Φαρμακευτικής Βιομηχανίας και των Οικονομικών της Υγείας.

Ευέλικτη, μικτή μορφή μάθησης: Ευέλικτη, µικτή µορφή: Συνδυασµός φυσικής (on-site) και διαδικτυακής (on-line) παρουσίας, ώστε να καταστεί δυνατή η καλύτερη διαχείριση του χρόνου. Απαιτούνται µόνον τρεις (3) εβδοµάδες φυσικής παρουσίας (µία εβδοµάδα το Φεβρουάριο, µία τον Απρίλιο και µία τον Ιούνιο).

Γλώσσα Διδασκαλίας: Η επίσηµη γλώσσα του ΠΜΣ είναι η αγγλική. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται µία διεθνής τάξη φοιτητών

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα
Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο